Maciej56 Napisano 22 Maja 2019 Share Napisano 22 Maja 2019 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StarBourne Napisano 28 Maja 2019 Share Napisano 28 Maja 2019 Fajny sweter, zamiast filmu mogłeś dać zdjęcia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz Ciesielski Napisano 28 Maja 2019 Share Napisano 28 Maja 2019 Daj zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciej56 Napisano 4 Czerwca 2019 Autor Share Napisano 4 Czerwca 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciej56 Napisano 4 Czerwca 2019 Autor Share Napisano 4 Czerwca 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 6 Czerwca 2019 Share Napisano 6 Czerwca 2019 Ciekawy model. Podoba mi się nieład łąki - wygląda bardzo naturalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciej56 Napisano 16 Czerwca 2019 Autor Share Napisano 16 Czerwca 2019 W dniu 10.06.2019 o 08:52, Spotter napisał: Tym filmem i swetrem chyba chciałeś odwrócić uwagę od modelu. Brawo za odwagę, że jednak dałeś zdjęcia. Patrząc na ostatnie zdjęcie zastanawiam się, czy on ma biało-szare kamo, czy jest pokryty nieudolnie śniegiem. No i chyba to drugie. Wiem, że u nas zimy ostatnio prawie bezśnieżne, ale przypomnij sobie jak wygląda dach samochodu po śnieżnej nocy. Wiem, że zimowe klimaty i śnieg to trudna sprawa, ale jednak wygląda to słabo. To nie miał być efekt śniegu tylko zmrożenia. Widziałem zdjęcia pojazdów ze zmrożonym śniegiem na dachu i o taki efekt mi chodziło. Ale to rzecz gustu i rozumiem tą uwagę. Dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi