RH Napisano 23 Maja 2019 Share Napisano 23 Maja 2019 (edytowane) Teraz coś nie na gasienicach ,ani na kolach z silnikiem czyli z serii UZBROJENIE LWP ----HAUBICA 122MM M-30 1:35 HOBBY BOSS Edytowane 23 Maja 2019 przez RH 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 24 Maja 2019 Share Napisano 24 Maja 2019 Całościowo mi się podoba, jedynie bym powiedziął że opony trochę słabo - nie wiem czy to kolor, jakość, brudzenie czy wszystkiego po trochu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 24 Maja 2019 Share Napisano 24 Maja 2019 Godzinę temu, bazylms napisał: Całościowo mi się podoba, jedynie bym powiedziął że opony trochę słabo - nie wiem czy to kolor, jakość, brudzenie czy wszystkiego po trochu. Cos w tym jest, cos z tymi kolami wydaje sie nie tak jak trzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi