kowal76 Napisano 26 Maja 2019 Share Napisano 26 Maja 2019 Ostatni mój skończony model po dłuższej przerwie. Maszyna Ił 62M SP-LBG Tadeusz Kościuszko, która uległa katastrofie w Lesie Kabackim 9.05.1987. W wyniku katastrofy śmierć na miejscu poniosły 183 osoby. Model to zestaw Zvezdy i kalkomanie Martoli. Malowany jak zwykle w moim przypadku farbkami Gunze. Nie robiłem żadnych śladów eksploatacji oraz łosza, z racji, że model jest nie dla mnie. Mile zaskoczyły mnie kalkomanie Martoli, które bardzo fajnie się kładły. Miałem trochę problemów przy budowie, np złe spasowanie części itp. Musiałem też zmywać po pierwszym malowaniu farbę ponieważ była za gruba warstwa :(. Niestety nie udało się odratować i musiałem kupić nowy model. Za drugim razem udało się i model jest gotowy :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kjp_a_man Napisano 26 Maja 2019 Share Napisano 26 Maja 2019 Brawo! Nadal jedziesz na dwa etaty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 27 Maja 2019 Autor Share Napisano 27 Maja 2019 5 godzin temu, kjp_a_man napisał: Brawo! Nadal jedziesz na dwa etaty? Dzięki, tak :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 27 Maja 2019 Share Napisano 27 Maja 2019 Ładny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi