Artur D. Napisano 27 Maja 2019 Share Napisano 27 Maja 2019 Poszukuje zdjęć rysunków planów panelu za kabiną pilotów, taki podłużny. Nie wiem jak się toto ustrojstwo nazywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 27 Maja 2019 Share Napisano 27 Maja 2019 O który panel chodzi konkretnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur D. Napisano 27 Maja 2019 Autor Share Napisano 27 Maja 2019 1 godzinę temu, Solo napisał: O który panel chodzi konkretnie? ten podłużny za kabiną, kryjący przewody instalacji chyba hydrauliki i elektryki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 27 Maja 2019 Share Napisano 27 Maja 2019 No to masz rysunek. Jak trzeba to mogę Ci ten fragment zeskanować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur D. Napisano 27 Maja 2019 Autor Share Napisano 27 Maja 2019 2 minuty temu, Solo napisał: No to masz rysunek. Jak trzeba to mogę Ci ten fragment zeskanować. Bardziej interesuje mnie to co jest pod tym panelem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 27 Maja 2019 Share Napisano 27 Maja 2019 No skoro pytasz się o panel... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur D. Napisano 27 Maja 2019 Autor Share Napisano 27 Maja 2019 1 minutę temu, Solo napisał: No skoro pytasz się o panel... Żle sformułowałem pytanie, powinno brzmieć co znajduje się pod panelem na grzbiecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 27 Maja 2019 Share Napisano 27 Maja 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 27 Maja 2019 Share Napisano 27 Maja 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur D. Napisano 27 Maja 2019 Autor Share Napisano 27 Maja 2019 1 minutę temu, Solo napisał: dokładnie o te przewody mi chodzi, książke z Daco mam, ale tam jest tego mało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zzz Napisano 27 Maja 2019 Share Napisano 27 Maja 2019 @Artur D. dołącz do grupy F-14 Tomcat Association Members. Genialna kopalnia wiedzy o F-14. Siedzą tam byli piloci i mechanicy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur D. Napisano 27 Maja 2019 Autor Share Napisano 27 Maja 2019 Zajefajne fotki, dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Staryfajter1954 Napisano 7 Lipca 2019 Share Napisano 7 Lipca 2019 Ten panel jest możliwy do zaprezentowania w modelu Fine Moldsa. Jest wymienna wstawka z odkrytym panelem i pełna i można by to skopiować do innego modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slee Napisano 11 Grudnia 2023 Share Napisano 11 Grudnia 2023 Odkopuje temat bo tez szukam dobrych zdjec wnek w okolicach dzialka. Dokladnie chodzi mi o poste wneki z rysunku. Do grupy poleconej powyzej juz sie dopisalem, ale od wczoraj czekam na akceptacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi