Dejvix Napisano 30 Maja 2019 Share Napisano 30 Maja 2019 Witam Przyszła pora na sklecenie czegoś aby pokazać kilka modeli za jednym razem. Rownolegle robiony jest panzer III, piechota, motorek bmw. Nie miałem pomysłu na konkretne miejsce dlatego będzie jakieś miasteczko gdzieś w Europie podczas wojennej zawieruchy. Plan taki aby przedstawic wojsko niemieckie, ruiny. Podstawka i elementy zabudowy styrodur. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dejvix Napisano 30 Maja 2019 Autor Share Napisano 30 Maja 2019 Jeszcze kilka fotek. Do wypelnienia szczelin w chodniku, ulicy uzyta bedzie fuga do płytek 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IIQBAII Napisano 30 Maja 2019 Share Napisano 30 Maja 2019 Kolega mnie właśnie odpowiednio zmotywował. Czekam za farbami i ruszam z kopyta. Wygląda super. W kilku miejscach szczeliny Ci się zalały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dejvix Napisano 31 Maja 2019 Autor Share Napisano 31 Maja 2019 (edytowane) Ulica prawie gotowa, po drugiej stronie będzie skrawek parku z drzewem, w oknach planuje resztki szyb. Chodnik nie wyszedl taki jak chcialem, gdzies w ulicy widac jak ręka zeszła w bok;( jak na pierwszy raz i tak jestem zadowolony Edytowane 31 Maja 2019 przez Dejvix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dejvix Napisano 2 Czerwca 2019 Autor Share Napisano 2 Czerwca 2019 I kolejne dodatki, elementy małej architektury z zestawu italery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 2 Czerwca 2019 Share Napisano 2 Czerwca 2019 To "gdzieś" to musi być w Polandii, tylko tu są takie koślawe chodniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dejvix Napisano 2 Czerwca 2019 Autor Share Napisano 2 Czerwca 2019 Hehe, no za ładne nie są;))) ale jakby nie patrzeć to czas wojny;) Do parku dojdzie drzewko druciane, obsypane pięknym listowiem;) chociaż ono jakoś wyszło-tak mi sie wydaje. Problem mam tylko jak zrobic imitacje kory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dejvix Napisano 3 Czerwca 2019 Autor Share Napisano 3 Czerwca 2019 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dejvix Napisano 4 Czerwca 2019 Autor Share Napisano 4 Czerwca 2019 Figurki zvezdy jak na tą skale uważam że są znakomite. Jest BMW i pak 40, skleja się panzer 3 i to wszystko. Może jeszcze ławka dojdzie jakieś skrzynie itp. Pozostaje poukładać odpowiednio figurki (na dioramie będą bez podstawek), dzięki wypustką w nogach łatwo można je przymocować w styrodurze. Ogólnie diorama przedstawiać będzie atak wojsk niemieckich. Jeśli macie jakieś sugestie co do ustawienia czy poprawek to zapraszam do komentowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dejvix Napisano 4 Czerwca 2019 Autor Share Napisano 4 Czerwca 2019 C.D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kryptomarek Napisano 30 Września 2020 Share Napisano 30 Września 2020 naprawdę fajnie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_W Napisano 14 Października 2020 Share Napisano 14 Października 2020 W dniu 2.06.2019 o 21:34, Dejvix napisał: Problem mam tylko jak zrobic imitacje kory Proponowałbym wcześniej owinąć pień takim najtańszym, szarym papierem toaletowym naklejonym na wikol i jak wyschnie wystarczy lekko suchy pędzel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dejvix Napisano 25 Października 2020 Autor Share Napisano 25 Października 2020 Niestety jakos nie moge dokonczyc, zawsze cos. zostalo jeszcze dorobienie gruzu Bo jest za czysto ale za to dodam kilka fotek zrobionych wczesniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dejvix Napisano 25 Października 2020 Autor Share Napisano 25 Października 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi