Maciej56 Napisano 3 Czerwca 2019 Share Napisano 3 Czerwca 2019 Operacja Fall Blau z modelem w tle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciej56 Napisano 5 Czerwca 2019 Autor Share Napisano 5 Czerwca 2019 i kilka zdjęć 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciej56 Napisano 16 Czerwca 2019 Autor Share Napisano 16 Czerwca 2019 W dniu 10.06.2019 o 09:00, Spotter napisał: Za mało zdjęć by go porządnie ocenić, ale na pierwszy rzut oka zbyt słaba modulacja. Monotonny i nudny. mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 16 Czerwca 2019 Share Napisano 16 Czerwca 2019 6 godzin temu, Maciej56 napisał: mi się podoba I to jest najważniejsze. Niestety jest taka moda obecnie że pojazd lub jakikolwiek inny sprzęt musi być uświniony od góry do dołu choćby dopiero co wyjechał z koszar.Ma być efektownie.Niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 16 Czerwca 2019 Share Napisano 16 Czerwca 2019 Ale modulacja to NIE równa się uświnienie . Co do tego, że ma się podobać właścicielowi - pełna zgoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Machine Napisano 4 Lipca 2019 Share Napisano 4 Lipca 2019 Chyba najważniejsze że podoba się właścicielowi, co nie? Podoba mi się że robisz wnikliwy background historyczny do każdego pojazdu. Propsuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciej56 Napisano 17 Lipca 2019 Autor Share Napisano 17 Lipca 2019 (edytowane) Dzisiejsze pokolenia mało co wiedzą o historii spontaniczny kanał youtube tak go nazywam zrobiłem dla tych, którzy zobaczą model zainteresują się i trochę poznają wydarzenia historyczne. Traktuję go bardziej do zachęcenia poznania historią i budowania modeli. Przecież to frajda. Wiem że na forum jest dużo specjalistów, których opinii słucham, ale zastanówcie się czy robiąc model czasami można wyobrazić sobie teren działań wojennych, losy dywizji, może nawet załogi pojazdu. pozdrawiam Maciej Edytowane 11 Sierpnia 2019 przez Maciej56 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi