zipster Napisano 7 Lipca 2019 Share Napisano 7 Lipca 2019 stary model z ktorego wykonania byłem mocno niezadowolony a który posłużył mi do nauki pracy aerografem, w tym miejscu chciałbym podziękowac wszystkim którzy mnie wspierali w warsztacie i pewnie czesto odpowiadali na durne pytania co i jak tym psikadłem operować, oraz Entenowi za nowe gąski (stare źle zniosły kąpiel w krecie) kilka zdjęc porownawczych z tym jak było i jak jest Oraz juz 'osamotnione' fotki: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 7 Lipca 2019 Share Napisano 7 Lipca 2019 Model jak na początki całkiem zacny. Dawaj kolejny warsztat i rozwijaj się! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAW Napisano 9 Lipca 2019 Share Napisano 9 Lipca 2019 Udany remont no i pierwsze koty za płoty z aerografem. Kolor mi się podoba i modulację też widać więc trening nowych technik też się udał. Oglądając Twoje zmagania natchnęło mnie, żeby też spróbować tego niewdzięcznego koloru także w następnym warsztacie prawdopodobnie będę się zmagał z pięćdziesięcioma twarzami panzergreya Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zipster Napisano 10 Lipca 2019 Autor Share Napisano 10 Lipca 2019 W dniu 9.07.2019 o 20:24, TAW napisał: w następnym warsztacie prawdopodobnie będę się zmagał z pięćdziesięcioma twarzami panzergreya jedziesz sam z chęcią pooglądam jakie inni maja na to spojzenie od poczatku do konca a i panzerek nigdy za wiele. W dniu 7.07.2019 o 19:58, Stojkovic napisał: Dawaj kolejny warsztat i rozwijaj się! no pedantyk ze mnie i znowu jak z tym pz1b zdrapalem farbe z pz1a co by go prejechac hairhippingiem... no nie podobal mi sie wiec bedzie na nowo otwarty start warsztat jak tylko przyjdzie mi zestaw do dak'ow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi