Solo Napisano 31 Lipca 2019 Napisano 31 Lipca 2019 Sprzedam książkę "The Modern Viper Guide: The F-16C/D Exposed" autorstwa Jake'a Melampy. Pozycja znana, wręcz legendarna, zastępuje wszelkie walkaroundy dotyczące F-16. Książka od dawna niedostępna w sprzedaży, szczerze mówiąc to nie wiem czy ją gdzieś można kupić (poza Amazonem, gdzie ludzie oferują ją po kilkaset dolarów). U mnie na Allegor od 1 zł, bez ceny minimalnej. Jako że nie wolno podawać linka do aukcji bezpośrednio, podaję link do użytkownika: https://allegro.pl/uzytkownik/solo__?bmatch=baseline-var-cl-n-dict4-eyesa-bp-uni-1-5-0730
Solo Napisano 6 Sierpnia 2019 Autor Napisano 6 Sierpnia 2019 Nie wiem co się stało, ale z nieznanych mi powodów Allegro przywrócił moją aukcję, mimo że została zakończona o 21:59, i przedłużył ją o 1 dobę. Zdaje się że tuż przed końcem aukcji była jakaś chwilowa awaria ich serwera, więc może dlatego. Tak więc aukcja trwa do jutra, do godziny 21:59.
Pasqual Napisano 6 Sierpnia 2019 Napisano 6 Sierpnia 2019 Faktycznie dziwne, do końca działało. W ostatniej minucie podciągnąłem o 4dychy do poziomu ponad 100 ale nie dostałem informacji, źe nie wygrałem, choć zostałem przebity. Masz dodatkową szansę na większą kwotę. Powodzenia.
Solo Napisano 6 Sierpnia 2019 Autor Napisano 6 Sierpnia 2019 2 minuty temu, Pasqual napisał: ale nie dostałem informacji, źe nie wygrałem, choć zostałem przebity. Powinieneś jednak dostać informację że zostałeś przebity.
Solo Napisano 7 Sierpnia 2019 Autor Napisano 7 Sierpnia 2019 Za 3 godziny koniec aukcji, mam nadzieję że tym razem już definitywny.
Rekomendowane odpowiedzi