Solo Napisano 31 Lipca 2019 Share Napisano 31 Lipca 2019 Sprzedam książkę "The Modern Viper Guide: The F-16C/D Exposed" autorstwa Jake'a Melampy. Pozycja znana, wręcz legendarna, zastępuje wszelkie walkaroundy dotyczące F-16. Książka od dawna niedostępna w sprzedaży, szczerze mówiąc to nie wiem czy ją gdzieś można kupić (poza Amazonem, gdzie ludzie oferują ją po kilkaset dolarów). U mnie na Allegor od 1 zł, bez ceny minimalnej. Jako że nie wolno podawać linka do aukcji bezpośrednio, podaję link do użytkownika: https://allegro.pl/uzytkownik/solo__?bmatch=baseline-var-cl-n-dict4-eyesa-bp-uni-1-5-0730 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 6 Sierpnia 2019 Autor Share Napisano 6 Sierpnia 2019 Aukcja kończy się dziś wieczorem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 6 Sierpnia 2019 Autor Share Napisano 6 Sierpnia 2019 Nie wiem co się stało, ale z nieznanych mi powodów Allegro przywrócił moją aukcję, mimo że została zakończona o 21:59, i przedłużył ją o 1 dobę. Zdaje się że tuż przed końcem aukcji była jakaś chwilowa awaria ich serwera, więc może dlatego. Tak więc aukcja trwa do jutra, do godziny 21:59. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pasqual Napisano 6 Sierpnia 2019 Share Napisano 6 Sierpnia 2019 Faktycznie dziwne, do końca działało. W ostatniej minucie podciągnąłem o 4dychy do poziomu ponad 100 ale nie dostałem informacji, źe nie wygrałem, choć zostałem przebity. Masz dodatkową szansę na większą kwotę. Powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 6 Sierpnia 2019 Autor Share Napisano 6 Sierpnia 2019 2 minuty temu, Pasqual napisał: ale nie dostałem informacji, źe nie wygrałem, choć zostałem przebity. Powinieneś jednak dostać informację że zostałeś przebity. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 7 Sierpnia 2019 Autor Share Napisano 7 Sierpnia 2019 Za 3 godziny koniec aukcji, mam nadzieję że tym razem już definitywny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi