MaciejW Napisano 3 Sierpnia 2019 Share Napisano 3 Sierpnia 2019 Witam wszystkich oglądających oto mój pierwszy model czołgu. Chciałem uzyskać efekt dosyć styranego czołgu w tym celu postanowiłem wypróbować metody na lakier do włosów trochę przesadziłem wiem ale jako, że jest to mój pierwszy model nie chciałem malować go od nowa z sentymentu. Dziękuje wszystkim komentującym mój warsztat za rady jak i za wytykanie błędów jeśli ktoś chciałby zerknąć tutaj zostawiam link: Przejdźmy do zdjęć modelu Pozdrawiam wszystkich i zachęcam do otwartej krytyki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zipster Napisano 4 Sierpnia 2019 Share Napisano 4 Sierpnia 2019 Hmmmmmmm, to tak: brak wash'a, na gąskach fajny by był dry brush aby rdza została jedynie w głębszych częściach gęsi, pudełko na osłonie silnika to drewniane było No i trochę zbyt ztyrany, sam robiłem ten czołg jako 1wszy model i też go zabrudziłem zbytnio, wolałem go wykąpać w Krecie i pomalować na nowo i teraz jestem zadowolony. W modelarstwie jednak mniej znaczy lepiej początki masz za sobą, działaj dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaciejW Napisano 4 Sierpnia 2019 Autor Share Napisano 4 Sierpnia 2019 To tak washa użyłem ale punktowo nie chciałem zalewac całego modelu. Co do styrania to fakt mniej znaczy więcej biorę te słowa do serca i nie popełnie już tego błędu. Jako pierwszy model to jestem zadowolony z siebie. Działam dalej pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 9 Sierpnia 2019 Share Napisano 9 Sierpnia 2019 Super, ze udalo sie zrobic model, poczatki nie sa latwe, z czasem bedzie tylko lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaciejW Napisano 10 Sierpnia 2019 Autor Share Napisano 10 Sierpnia 2019 Dzięki pierwsze koty za płoty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi