zloty Napisano 5 Sierpnia 2019 Share Napisano 5 Sierpnia 2019 Na większości fotografii , kiedy Skyhawk znajduje się na ziemi , widać wysunięte sloty. Od czego zależy czy sloty są wysunięte bądź nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ESP Napisano 5 Sierpnia 2019 Share Napisano 5 Sierpnia 2019 Sloty w A-4 opuszczają się pod wpływem grawitacji, chowają się tylko pod naporem powietrza. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ESP Napisano 7 Sierpnia 2019 Share Napisano 7 Sierpnia 2019 W dniu 6.08.2019 o 19:16, RAV napisał: Wyjątek: w A-4F zespołu Blue Angels sloty były zablokowane w pozycji zamkniętej. Faktycznie, nie zwróciłem na to nigdy uwagi Ale tylko w jednomiejscowych A-4F bo w TA-4 (nr 7) już były odblokowane: Człowiek uczy się całe życie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 7 Sierpnia 2019 Share Napisano 7 Sierpnia 2019 (edytowane) Niejaki flyjoe1980 na scale models pisał "Some armourers were known to push the slats back up, as seen in this picture. The slats were held up with a strap (or as the story goes a screwdriver in the slat rail when no maintenance guys were watching) " Przyznam, że dla mnie to nowość, ale zwróciłem uwagę- i te sloty nie zawsze są wysunięte...tyle, że w większości chodzi o eksponaty pokazowo-muzealne Edytowane 7 Sierpnia 2019 przez LordDisneyland Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi