Twitch Napisano 21 Sierpnia 2019 Share Napisano 21 Sierpnia 2019 Witam wszystkich Jak w temacie na warsztat trafia model który dostałem od dziewczyny... zaś plany są dość proste bo bez żadnych dodatków i wielkiej merytoryki... tak tak robię sf Chciałbym użyć zestawowy zimmerit i malunek powiedzmy że zbliżony do jednej barwnej planszy. Na dzień dzisiejszy nadal kompletuje sprzęt i jeszcze nie dotarłem do aerografu na liscie więc w sumie improwizuje sprejami od tamiji. No i moja kolejność budowy tutaj jest zdecydowanie inna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 21 Sierpnia 2019 Share Napisano 21 Sierpnia 2019 oj, ta gąska podejrzany kształt ma! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twitch Napisano 21 Sierpnia 2019 Autor Share Napisano 21 Sierpnia 2019 7 minut temu, enten napisał: oj, ta gąska podejrzany kształt ma! O właśnie... powiedz mi co Ci się rzuca w oczy bo ja sam mam dziwne spostrzeżenie na nią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzugaj Napisano 21 Sierpnia 2019 Share Napisano 21 Sierpnia 2019 Tak na szybko. Chyba za płytko siedzi. Tzn ze wszystkimi kołami jezdnymi to powinny być bliżej zew brzegu. Daj więcej fotek bo słabo trochę widac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twitch Napisano 21 Sierpnia 2019 Autor Share Napisano 21 Sierpnia 2019 1 minutę temu, kzugaj napisał: Tak na szybko. Chyba za płytko siedzi. Tzn ze wszystkimi kołami jezdnymi to powinny być bliżej zew brzegu. Daj więcej fotek bo słabo trochę widac. Niby ma to sens bo gdzieś z 1 2 ogniwa dałem więcej... choć też patrząc na zdjęcie inne koła inne gąsienice?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twitch Napisano 21 Sierpnia 2019 Autor Share Napisano 21 Sierpnia 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 21 Sierpnia 2019 Share Napisano 21 Sierpnia 2019 (edytowane) Mam na myśli górny bieg gąsienicy. Zobacz jaka jest pofalowana w tylnej części. Kzugaj wrzucił wczesną wersję z większą ilością kół ale widać dokładnie jak gąsienica ma ładną "prostą" linię. edit. wepchnij ją głębiej Edytowane 21 Sierpnia 2019 przez enten Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 21 Sierpnia 2019 Share Napisano 21 Sierpnia 2019 O te dwa ogniwa za dużo i się zrobiło wybrzuszenie na kole napinającym z tyło co powoduje mocno ostry kształt gąsienicy z tyłu. Gąsienica lewituje zaraz za kołem napędowym i przez to jest dziwnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twitch Napisano 22 Sierpnia 2019 Autor Share Napisano 22 Sierpnia 2019 17 godzin temu, enten napisał: edit. wepchnij ją głębiej Tzn głębiej?? 15 godzin temu, Stojkovic napisał: O te dwa ogniwa za dużo i się zrobiło wybrzuszenie na kole napinającym z tyło co powoduje mocno ostry kształt gąsienicy z tyłu. Gąsienica lewituje zaraz za kołem napędowym i przez to jest dziwnie. Popracuje jeszcze dziś nad nimi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi