DarkWing Napisano 23 Sierpnia 2019 Share Napisano 23 Sierpnia 2019 Cytat - w przypadku ogłoszeń sprzedaży obowiązkowe jest podanie ceny w treści ogłoszenia. Regulamin. Admin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 23 Sierpnia 2019 Super Moderator Share Napisano 23 Sierpnia 2019 A jaka cena cię interesuje, której nie podałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkWing Napisano 23 Sierpnia 2019 Autor Share Napisano 23 Sierpnia 2019 Specjalnie nie podaje ceny, zostawiam swobodę dla ewentualnego kupca. Zdecyduję się na sprzedaż jeśli oferta będzie dla mnie satysfakcjonująca ale nie ma się co łudzić, że zadowoli mnie cena modelu taka jaka jest w sklepie za kit... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 23 Sierpnia 2019 Share Napisano 23 Sierpnia 2019 Jak nie podasz ceny to cię admin pogoni... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 24 Sierpnia 2019 Share Napisano 24 Sierpnia 2019 Ostrzegałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi