Skocz do zawartości

Modellers World - opinie o produktach, zastosowanie, ocena jakości.

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Proponuję otworzyć temat o produktach Modelarskiego Świata.

Na rynku pojawił się niedawno nowy dostawca artykułów modelarskich służących do patynowania i postarzania dioram i modeli.

Jest to polski konkurent dla zagranicznych: MiGa / AK / Vallejo.

Zamierzam nabyć i używać produkty tego rodzimego producenta, tak jak innych "naszych" producentów jak Master, Yahuu, IBG.

Napiszcie jak się Wam pracuje z tymi specyfikami.

Napisano

Minął tydzień od mojego pytanie.

Czy nikt z WAS nie próbował zastosować rodzimych dodam produktów Modellers World ?

Napisano

Kup, spróbuj, daj znać. Ja tak robię z produktami, które mnie interesują i nie muszę czekać na opinie innych, która może się okazać nie być w cale pomocną. ?

• 1 month later...
Napisano

1. Kupiłem jak radzi Kolega.

2. Sprawdziłem - efekt jest OK. Pigment ciemna europejska ziemia brudzi na ziemisto, ciemno, europejsko. Da się zmyć, da się dołożyć.

3. Na opiniach można polegać jak się nie ma kasy :) - opinia modelarza pozwala na oszczędności, kiedy to finansowo konieczne. Chroni przed wywaleniem pieniędzy.

Modellers World mi się widzi.

Napisano (edytowane)

Dawid (scalehangar182 na to youtube) uzywa z powodzeniem. Sam na próbę kupiłem 2 wasze i kilka pigmentow ale nie miałem okazji uzywac

Edytowane przez kzugaj
Napisano

Kto ma, poproszę o podobny test, jaki robiłem tutaj. Biały HIPS i posmarować washem, jakieś 2cm wystarczy. Najlepiej obok jeszcze innego produktu/-ów. Nie robić zdjęć, tylko skan płytki po wyschnięciu.