Rektor Napisano 8 Września 2019 Share Napisano 8 Września 2019 Proponuję otworzyć temat o produktach Modelarskiego Świata. Na rynku pojawił się niedawno nowy dostawca artykułów modelarskich służących do patynowania i postarzania dioram i modeli. Jest to polski konkurent dla zagranicznych: MiGa / AK / Vallejo. Zamierzam nabyć i używać produkty tego rodzimego producenta, tak jak innych "naszych" producentów jak Master, Yahuu, IBG. Napiszcie jak się Wam pracuje z tymi specyfikami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rektor Napisano 14 Września 2019 Autor Share Napisano 14 Września 2019 Minął tydzień od mojego pytanie. Czy nikt z WAS nie próbował zastosować rodzimych dodam produktów Modellers World ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zzz Napisano 14 Września 2019 Share Napisano 14 Września 2019 Kup, spróbuj, daj znać. Ja tak robię z produktami, które mnie interesują i nie muszę czekać na opinie innych, która może się okazać nie być w cale pomocną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rektor Napisano 13 Listopada 2019 Autor Share Napisano 13 Listopada 2019 1. Kupiłem jak radzi Kolega. 2. Sprawdziłem - efekt jest OK. Pigment ciemna europejska ziemia brudzi na ziemisto, ciemno, europejsko. Da się zmyć, da się dołożyć. 3. Na opiniach można polegać jak się nie ma kasy - opinia modelarza pozwala na oszczędności, kiedy to finansowo konieczne. Chroni przed wywaleniem pieniędzy. Modellers World mi się widzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzugaj Napisano 13 Listopada 2019 Share Napisano 13 Listopada 2019 (edytowane) Dawid (scalehangar182 na to youtube) uzywa z powodzeniem. Sam na próbę kupiłem 2 wasze i kilka pigmentow ale nie miałem okazji uzywac Edytowane 19 Listopada 2019 przez kzugaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zzz Napisano 19 Listopada 2019 Share Napisano 19 Listopada 2019 Kto ma, poproszę o podobny test, jaki robiłem tutaj. Biały HIPS i posmarować washem, jakieś 2cm wystarczy. Najlepiej obok jeszcze innego produktu/-ów. Nie robić zdjęć, tylko skan płytki po wyschnięciu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi