slepy Napisano 9 Września 2019 Share Napisano 9 Września 2019 Kleje właśnie model jagdpanzer IV i chce go w całości pomalować w dunkelgelb. Jaki zastosować filtr do takiego kamuflażu? Chodzi mi o gotowe specyfiki np. AK albo od Miga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zzz Napisano 9 Września 2019 Share Napisano 9 Września 2019 Myślę, że oferta obu producentów i ich strony są na tyle przejrzyste, że znalezienie odpowiedniego washa nie powinno być trudne. https://ak-interactive.com/product/dark-yellow-wash/ https://www.migjimenez.com/en/washes/144-ammo-brown-wash-for-german-dark-yellow.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 9 Września 2019 Share Napisano 9 Września 2019 Kolega pyta o filtr a Ty mu washami po oczach Swoją drogą po co filtr na jednokolorowy model? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zzz Napisano 9 Września 2019 Share Napisano 9 Września 2019 Fakt przeoczyłem. Ale można śmiało użyć jako filtra, nie trzeba kupować jedo i drugie. Albo poszukać na podanych stronach. Filtr na jednokolorowych kamuflażach wbrew pozorom sprawdza się wyśmienicie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
push-up78 Napisano 9 Września 2019 Share Napisano 9 Września 2019 Sprubuj tego w Jadar Hobby 15 zeta.Nie próbowałem ale widziałem filmiki na yudupie i wygląda obiecująco.Co prawa do 3 odcieni kamo ale podkład ciemy żóty więc sam kolor łosza brąz jest jak najbardziej odpowiedni pod mono tonny żóty.Z pewnoscią sam wyprópbuję w nadarzająccym się czasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slepy Napisano 9 Września 2019 Autor Share Napisano 9 Września 2019 Wprawdzie nie próbowałem jeszcze filtrów Wildera ale musi być ten pierwszy raz. Wypróbuje ten. Dzięki za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi