Actros Napisano 23 Marca 2008 Share Napisano 23 Marca 2008 Siema...Chcę pokazać moją pierwsza dioramę tak bez pomysłowo zrobiłem ale jako pierwsza.Jedno wiem że ona będzie dobra dla ciężarówek. Fotki... ;d Na fotkach trochę widać ale jeszcze nie dokonczona muszę psiknąć aerografem trochę te patyczki na brązowy..A i jeszcze jedno te patyczki są z zapałek... http:// Pozdrawiam Actros..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majek Napisano 23 Marca 2008 Share Napisano 23 Marca 2008 A co to ma byc, ze tak zapytam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reggy Napisano 23 Marca 2008 Share Napisano 23 Marca 2008 Tematyka modelarska » Różne » Galerie Na fotkach trochę widać, ale jeszcze nieBEZ_SPACJIdokończona Oj mieszamy się w zeznaniach. I w ogóle - co ona przedstawia? Drewniany podjazd? Jeśli tak - to kto go układał, że każda ścieżka żyje własnym życiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Actros Napisano 24 Marca 2008 Autor Share Napisano 24 Marca 2008 Wpadłem na pomysł że, to jeszcze zaleje gipsem, jak by była taka droga, z łączonymi palami i przejadę po niej, jak by były koła bliźniaki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rollingstones Napisano 24 Marca 2008 Share Napisano 24 Marca 2008 doskonałe, doskonałe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aleks Kornafel Napisano 24 Marca 2008 Share Napisano 24 Marca 2008 doskonałe, doskonałe Aha, dajcie mu spokój. Poczekamy- zobaczymy co tam wydłubie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Actros Napisano 25 Marca 2008 Autor Share Napisano 25 Marca 2008 Na razie mam tyle za bardzo nie widać ale coś jest!! Fotki: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinzo56 Napisano 25 Marca 2008 Share Napisano 25 Marca 2008 Na pierwszych czterech fotach wszystko fajnie ładnie, tylko zmien te sciezki po kołach, zrob je bardziej równo, chodzi mi o to, że jak samochod jedzie to slady sa w równej odległosci od siebie a nie, że w jednym miejscu 5 cm od siebie a troszke dalej metr. Popraw to!!!! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Actros Napisano 25 Marca 2008 Autor Share Napisano 25 Marca 2008 Wiem Wiem ale to będzie teraz odmierzane normalnie linijka postaram sie jak mogę oki ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinzo56 Napisano 25 Marca 2008 Share Napisano 25 Marca 2008 No nie musisz linijka ale zrób tak bardziej prosto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Actros Napisano 25 Marca 2008 Autor Share Napisano 25 Marca 2008 Oki już zrobiłem fotki będą może dzisiaj!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi