Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Widze że budowa tego cudaka nareszcie się zaczeła ;) będe bacznie obserwował..

Napisano
Na czarno.

Majek - jesteś pewien ?

Nie czasem ciemno szare ? ;)

Gdzieś miałem bardzo fajną fotke wnętrza tej wersji ale szukam, szukam i znaleść nie mogę.

Pozdrawiam

Napisano
Nie czasem ciemno szare ? ;)
Wyblakly czarny, ciemno-szary, cos w ten desen... Jak znajdziesz fotke, to wrzuc koniecznie. Coprawda w najblizszym czasie juz mi sie nie przyda, bo etap malowania wnetrza mojego jajeczka mam daleko za soba (pomalowalem na jasnawy szary, zrobilem to celowo, zeby troche tchnac zycia w to wnetrze), ale takie materialy zawsze warto miec.
Napisano

No i kolejna aktualizacja dziś pomalowałem budę ale stwierdziłem że będzie trzeba malować jeszcze raz zobaczyłem że zegary nie pasują do kokpitu :/ ale wszytko zobaczycie na fotkach.:

67420c8e908ba109.jpg

5bb616010750a2a2.jpg

7c75b3d7c57cdd13.jpg

c59367c7c0961650.jpg

A tu kokpit:

2c13ab115a329583.jpg

Z góry sorry za zdjęcia

Napisano

Ale ja zawsze maluje przed sklejeniem,no właśnie też się dziwiłem że takie duże zegary są i nie wiem co mam z tym zrobić ?? może mi doradzicie ??

Napisano
Ale ja zawsze maluje przed sklejeniem
No tak, ale ja bym sie chcial dowiedziec, czemu tak robisz...
  • 5 weeks later...
  • 3 weeks later...
Napisano

ciekawa maszyna, ciekawa, tym bardziej skala... tylko po cóż malować przed sklejeniem?? przecież trzeba po sklejeniu pewne miejsca wyrównać, podszpachlować, wyszlifować, poprawić itd.... potem podkład.... nie wnikam w szczegóły bo wszyscy wiedzą.

A tak... będziesz miał podwójną robotę... ale śmiglak ciekawie się zapowiada, powodzenia w dalszych pracach.