Mipan Napisano 25 Marca 2008 Share Napisano 25 Marca 2008 (edytowane) Edytowane 30 Marca 2008 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamuss Napisano 25 Marca 2008 Share Napisano 25 Marca 2008 Jestem pod wrażeniem. Oba modele rewelacyjne! Gratuluję!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 26 Marca 2008 Share Napisano 26 Marca 2008 Jakiej farby użyłeś do wnętrza Golfa? Chodzi mi o ten kremowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 26 Marca 2008 Super Moderator Share Napisano 26 Marca 2008 Bzrdzo ładny, kolor też fajny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bilonzo Napisano 26 Marca 2008 Share Napisano 26 Marca 2008 Masz talent chłopie i oby tak dalej. Autka przecudne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patryk206wrc Napisano 27 Marca 2008 Share Napisano 27 Marca 2008 Świetny !! gratuluje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lgruszkos Napisano 26 Grudnia 2008 Share Napisano 26 Grudnia 2008 (edytowane) TEMAT PRZENIESIONY ZE WZGLĘDU NA REGULAMIN FORUM Edytowane 26 Grudnia 2008 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szakal85 Napisano 26 Grudnia 2008 Share Napisano 26 Grudnia 2008 lgruszkos taka rada na przyszłośc. Nie podpinaj się komuś pod temat tylko załóż swój własny do prezentacji modeli. A co do modelu to prezentuje się ładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lgruszkos Napisano 26 Grudnia 2008 Share Napisano 26 Grudnia 2008 poprostu nie chciałem zakładać kilku postów takich samych wieć podpiołem sie pod GOLFA IV TAMIYA gdyz to ten sam model. Przepraszam jeśli kogos uraziłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miqs Napisano 26 Grudnia 2008 Share Napisano 26 Grudnia 2008 Taka idea tego forum, że każdy ma swój temat, gdzie jest komentowany jego model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paffko Napisano 26 Grudnia 2008 Share Napisano 26 Grudnia 2008 (edytowane) Bardzo ładny model. Kolor pasuje, a wnętrze wygląda bardzo ciekawie. Więcej takich modeli Pozdrawiam Edytowane 26 Grudnia 2008 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 26 Grudnia 2008 Share Napisano 26 Grudnia 2008 No ładny Golfik Mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mipan Napisano 27 Grudnia 2008 Autor Share Napisano 27 Grudnia 2008 Jak do tej pory z tego Golfa jestem najbardziej zadowolony.Tamiya postarała się.Szczególnie podobały mi się znaczki (nie były to kalki tylko wypukłe znaczki samoprzylepne)i oddzielne klamki gdzie najczęściej są jako jedność z kastą.Ale co mi się nie podobało to to,że nie było wcale elementów tapicerki na bokach.Musiałem dorobić uchwyty do otwierania drzwi.Od tego modelu też zaczałem robić miejsca do zapinania pasów bezpieczeństwa.Na początku nie wiedziałem z czego je robić ale wymyśliłem w końcu i na to sposób i teraz zawsze robię je tak samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi