FAHR Napisano 27 Października 2019 Share Napisano 27 Października 2019 Kolejny model pod ocenę zainspirowany luźno konfliktem na Ukrainie. 95% pudło. Kosz zapełniony prowizorycznie do zdjęcia. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 27 Października 2019 Share Napisano 27 Października 2019 Niby fajny, ale bez fartuchów jakiś taki dziwny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAW Napisano 27 Października 2019 Share Napisano 27 Października 2019 Podoba mi się ten czołg ale bez fartuszków taki łysy trochę a to jest czołg paradny więc prawdziwej walki to on raczej nie zobaczył. Ale w koszu na wszelki wypadek Dragunowa wozi Jak już coś z tego konfliktu to Bułat by pasował ale nie ma chyba nic porządnego w tej skali. Jeśli masz możliwości to poproszę o zdjęcia w lepszym świetle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAHR Napisano 28 Października 2019 Autor Share Napisano 28 Października 2019 (edytowane) W dniu 27.10.2019 o 15:10, mandrivecs napisał: Niby fajny, ale bez fartuchów jakiś taki dziwny... W dniu 27.10.2019 o 21:24, TAW napisał: Podoba mi się ten czołg ale bez fartuszków taki łysy trochę Sorry Koledzy, ale wozy bez fartuchów bardziej mi się podobają i jeśli zdecyduję się w nastepnej kolejności na "Armatę" to też będzie odchudzony. . Zresztą jest to normalna praktyka w różnych szerokościach świata. Pewnie ma to jakiś wpływ na dzielność wozu w polu. Tu przykład tajlandzkiego Oplota, czyli takiego naszego "Malaja". Edytowane 28 Października 2019 przez FAHR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sowaawos Napisano 9 Kwietnia 2022 Share Napisano 9 Kwietnia 2022 jakich farb użyłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAHR Napisano 11 Kwietnia 2022 Autor Share Napisano 11 Kwietnia 2022 Niestety, po takim czasie nie pamiętam już kolorów. Na pewno wszystkie były z palety Ammo by Mig. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi