bondarek Napisano 29 Października 2019 Share Napisano 29 Października 2019 Dziewczyna z SAS poczuła się samotna, więc dostanie koleżankę ;-). Na razie postęp niewielki, ale zawsze do przodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 29 Października 2019 Share Napisano 29 Października 2019 Jak się takie coś maluje? Ciało eleganckie, jak u poprzedniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hello Napisano 29 Października 2019 Share Napisano 29 Października 2019 Czy te figurki nie są czasem robione na podstawie rysunków Bartka Drejewicza ? Bardzo fajne , lajtowe rysunki. Pozdrawiam Hello Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bondarek Napisano 29 Października 2019 Autor Share Napisano 29 Października 2019 (edytowane) @bazylmsDługo i wytrwale . Pisałem w poprzedniej galerii, dla mnie najważniejsze były rady innych podczas warsztatów, a potem to już trzeba po prostu malować. @Hello Tak, dokładnie to są figurki inspirowane, a właściwie wykonane na podstawie Jego rysunków, wg mnie są genialne i nietypowe. Mam plan, żeby zrobić wszystkie polki . Edytowane 29 Października 2019 przez bondarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hello Napisano 29 Października 2019 Share Napisano 29 Października 2019 (edytowane) 5 minut temu, bondarek napisał: Mam plan, żeby zrobić wszystkie polki . Extra . Przy okazji , są w sprzedaży jego karty do gry . Trochę budżet mi się kurczy i nie dojdzie do zakupu ( teraz ) . Edytowane 29 Października 2019 przez Hello Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bondarek Napisano 15 Grudnia 2019 Autor Share Napisano 15 Grudnia 2019 Mały progres 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
push-up78 Napisano 17 Grudnia 2019 Share Napisano 17 Grudnia 2019 I świetnie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi