bondarek Napisano 29 Października 2019 Napisano 29 Października 2019 Dziewczyna z SAS poczuła się samotna, więc dostanie koleżankę ;-). Na razie postęp niewielki, ale zawsze do przodu. Cytuj
bazylms Napisano 29 Października 2019 Napisano 29 Października 2019 Jak się takie coś maluje? Ciało eleganckie, jak u poprzedniej. Cytuj
Hello Napisano 29 Października 2019 Napisano 29 Października 2019 Czy te figurki nie są czasem robione na podstawie rysunków Bartka Drejewicza ? Bardzo fajne , lajtowe rysunki. Pozdrawiam Hello Cytuj
bondarek Napisano 29 Października 2019 Autor Napisano 29 Października 2019 (edytowane) @bazylmsDługo i wytrwale . Pisałem w poprzedniej galerii, dla mnie najważniejsze były rady innych podczas warsztatów, a potem to już trzeba po prostu malować. @Hello Tak, dokładnie to są figurki inspirowane, a właściwie wykonane na podstawie Jego rysunków, wg mnie są genialne i nietypowe. Mam plan, żeby zrobić wszystkie polki . Edytowane 29 Października 2019 przez bondarek Cytuj
Hello Napisano 29 Października 2019 Napisano 29 Października 2019 (edytowane) 5 minut temu, bondarek napisał: Mam plan, żeby zrobić wszystkie polki . Extra . Przy okazji , są w sprzedaży jego karty do gry . Trochę budżet mi się kurczy i nie dojdzie do zakupu ( teraz ) . Edytowane 29 Października 2019 przez Hello Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi