RH Napisano 7 Listopada 2019 Share Napisano 7 Listopada 2019 (edytowane) Prezentowałem model Bedforda QLB , jednak do kompletu brakowało mu jeszcze jednej rzeczy ,a mianowicie dzialka przeciwlotniczego . Uzupełniłem ten brak i już działko jest sklejone Teraz już jest komplet Dziłako Bofors QF 40mm L/60 Anti-aircraft Gun MK III Edytowane 7 Listopada 2019 przez RH 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 7 Listopada 2019 Share Napisano 7 Listopada 2019 Dzialko ok ale raczej nie przewozili w takiej konfiguracji z podrecznym zapasem amunicji na dzialku. Chyba ze nie wiem zmiana stanowiska? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adams M1A1 Napisano 10 Listopada 2019 Share Napisano 10 Listopada 2019 W dniu 7.11.2019 o 13:46, Adamo722 napisał: Dzialko ok ale raczej nie przewozili w takiej konfiguracji z podrecznym zapasem amunicji na dzialku. Chyba ze nie wiem zmiana stanowiska? Uwagi j.w. Dodatkowo wylot lufy działa do transportu zabezpieczony jest kapturem. Pozdr. A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zipster Napisano 12 Listopada 2019 Share Napisano 12 Listopada 2019 Czym / jak malowałeś lufę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi