ireneusz Napisano 17 Listopada 2019 Share Napisano 17 Listopada 2019 (edytowane) Rozpoczęty model w 1/32 z dodatkami (żywice to kopie),Sporo części z zestawu Hasegawy(oprócz kadłuba to chyba wszystkie części) Linie podziału zmienione na wgłębne,nie nitowany.Cena 200 zł+ 15 przesyłka. Możliwa zamiana na Revell 03875 Messerschmitt Me262 A-1/A-2 lub Trumpeter 02212 P-40N Kittyhawk Edytowane 18 Listopada 2019 przez ireneusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hello Napisano 17 Listopada 2019 Share Napisano 17 Listopada 2019 Witam , da się zrobić naszego ? Hello Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 17 Listopada 2019 Share Napisano 17 Listopada 2019 Niestety nie da. Musiałbyś mieć inny wlot powietrza, dyszę silnika, podstawę statecznika i wiele innych drobiazgów. Zdecydowanie lepiej poszukać w tej skali Academy, albo praktycznie niedostępnej i bardzo drogiej Tamki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Crimson King Napisano 17 Listopada 2019 Share Napisano 17 Listopada 2019 Silnik oczywiście to GE a nie ,PW jak w naszych jaszcząbach,ale chwyt chyba prawidłowy,czyli mniejszy.Ale rzeczywiście trochę roboty by było,więc Kolega Solo ma dużo racji.Zależy czego oczekujesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ireneusz Napisano 18 Listopada 2019 Autor Share Napisano 18 Listopada 2019 Nadal oferta aktualna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hello Napisano 18 Listopada 2019 Share Napisano 18 Listopada 2019 W dniu 17.11.2019 o 14:14, Hello napisał: Witam , da się zrobić naszego ? Moje pytanie też . Pozdrawiam Hello Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ireneusz Napisano 18 Listopada 2019 Autor Share Napisano 18 Listopada 2019 Nie jestem znawcą F-16 ,wlot powietrza z Hasegawy jest większy od Revella ,dysza dla porównania (lewa zestaw, prawa żywica) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 18 Listopada 2019 Share Napisano 18 Listopada 2019 Lewa dysza wygląda mi na P&W, prawa to GE. To dwie różne dysze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Crimson King Napisano 19 Listopada 2019 Share Napisano 19 Listopada 2019 Solo,to pewnik a nie przypuszczenie.Ale jak napisałem wcześniej,w dolny kadłub jest wklejony prawidłowy chwyt powietrza.Tak myślę, ale zdjęcie tego elementu z przodu rozwiało by wszelkie wątpliwości.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ireneusz Napisano 19 Listopada 2019 Autor Share Napisano 19 Listopada 2019 (edytowane) Witam,wlot z Hasegawy jest większy.A myślałem,że chciałbym tylko sprzedać model Edytowane 19 Listopada 2019 przez ireneusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 19 Listopada 2019 Share Napisano 19 Listopada 2019 Możliwe, ja te wloty powietrza rozpoznaję jak jeden obok drugiego położę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ireneusz Napisano 18 Grudnia 2019 Autor Share Napisano 18 Grudnia 2019 Model nadal dostępny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi