zebek22 Posted November 27, 2019 Share Posted November 27, 2019 Witam słuchajcie jestem świeży w modelarstwie skleiłem polskiego Łosia II , którego zakupiłem razem z farbami olejnymi SOXO zacząłem malować i tu problem pomalowałem górną część i na drugi dzień farba świeża w ogóle nie schnie dlaczego i co robiłem źle?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Usul Posted November 27, 2019 Share Posted November 27, 2019 Widzę, zę chyba troll się wdał, bo nie wierzę w malowanie farbami które kosztują 7 zł za 12 kolorów ;D Ale, żeby nie było - proponuję zmyć i pomalować farbami modelarskimi, dostępnymi w każdym sklepie modelarskim. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WujekAlice Posted November 27, 2019 Share Posted November 27, 2019 Jak kiedyś malowałem jakimś wynalazkiem, to tydzień sechł . Czyli cierpliwości. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts