zebek22 Napisano 27 Listopada 2019 Share Napisano 27 Listopada 2019 Witam słuchajcie jestem świeży w modelarstwie skleiłem polskiego Łosia II , którego zakupiłem razem z farbami olejnymi SOXO zacząłem malować i tu problem pomalowałem górną część i na drugi dzień farba świeża w ogóle nie schnie dlaczego i co robiłem źle?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Usul Napisano 27 Listopada 2019 Share Napisano 27 Listopada 2019 Widzę, zę chyba troll się wdał, bo nie wierzę w malowanie farbami które kosztują 7 zł za 12 kolorów ;D Ale, żeby nie było - proponuję zmyć i pomalować farbami modelarskimi, dostępnymi w każdym sklepie modelarskim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WujekAlice Napisano 27 Listopada 2019 Share Napisano 27 Listopada 2019 Jak kiedyś malowałem jakimś wynalazkiem, to tydzień sechł . Czyli cierpliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi