jrminiatures Napisano 19 Grudnia 2019 Share Napisano 19 Grudnia 2019 Witajcie. Dla odskoczni od lotnictwa zbudowałem dla siebie pierwszy model cywilny. Model bez spiny o detale kabelki itp - prosto z pudła, no prawie bo dodałem pasy rajdowe od Beemaxa. Model malowany Mr Color C - kolor dobrałem do Orange Jagermeister z zero paintsa - którym nie umiałem malować. Bezbarwny to GX112 UV. Chromy z Bare metal foil. Oglądajcie. Pozdro 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Irek-M1 Napisano 19 Grudnia 2019 Share Napisano 19 Grudnia 2019 super wygląda. A jak polerowałeś lakier? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woocasch Napisano 20 Grudnia 2019 Share Napisano 20 Grudnia 2019 Cudeńko! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hampel08 Napisano 30 Grudnia 2019 Share Napisano 30 Grudnia 2019 Mega praca! Wysoka estetyka, naprawdę miło się ogląda 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jrminiatures Napisano 20 Stycznia 2020 Autor Share Napisano 20 Stycznia 2020 W dniu 19.12.2019 o 20:01, Irek-M1 napisał: super wygląda. A jak polerowałeś lakier? Polerka lakieru? Praktycznie nie było sensu, gdyż udało się wylać ładnie bez morki. Użyłem tylko wosku Tamiya do nabłyszczenia. Dzięki za komentarze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi