czolgista86pl Napisano 27 Grudnia 2019 Share Napisano 27 Grudnia 2019 Panzer III czeka na poprawki plus dodatkowy zestaw kalek. W związku z tym na warsztat trafia model z serii Wrzesień 1939. Kolorki mam już wstępnie obcykane choć zastanawia mnie kolor deski rozdzielczej. Taki sam jak całego pojazdu czy może drewniany ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czolgista86pl Napisano 30 Grudnia 2019 Autor Share Napisano 30 Grudnia 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czolgista86pl Napisano 30 Grudnia 2019 Autor Share Napisano 30 Grudnia 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr_hanky Napisano 31 Grudnia 2019 Share Napisano 31 Grudnia 2019 Kolorki obcykane ale nazwa pojazdu nie do konca. Robisz Kruppa Protze, nie Profze. A co do deski to wg tego co znalalzlem w google w okolo minute to taki jak reszta pojadu: powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czolgista86pl Napisano 31 Grudnia 2019 Autor Share Napisano 31 Grudnia 2019 Dziękuję i przepraszam za literówkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiek13 Napisano 1 Stycznia 2020 Share Napisano 1 Stycznia 2020 Kolor tablicy jak i kolor wnętrza, taki sam jak na zewnątrz szary panzer grau... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czolgista86pl Napisano 1 Stycznia 2020 Autor Share Napisano 1 Stycznia 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czolgista86pl Napisano 2 Stycznia 2020 Autor Share Napisano 2 Stycznia 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czolgista86pl Napisano 2 Stycznia 2020 Autor Share Napisano 2 Stycznia 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czolgista86pl Napisano 3 Stycznia 2020 Autor Share Napisano 3 Stycznia 2020 Czekam na chemię z AK, żeby poddać pojazd zabiegom kosmetycznym. Hans za nic nie chce usiąść za kierownicą. Te czułki (przepraszam nie znam fachowej nazwy) po zobaczeniu kilku zdjęć z epoki usunąłem. Podstawka póki co w miarę ok choć jestem otwarty na sugestie jej poprawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czolgista86pl Napisano 3 Stycznia 2020 Autor Share Napisano 3 Stycznia 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czolgista86pl Napisano 3 Stycznia 2020 Autor Share Napisano 3 Stycznia 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal_G Napisano 3 Stycznia 2020 Share Napisano 3 Stycznia 2020 Robiłem polską wersję i też kierowca nie mieścił się za kierownicą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czolgista86pl Napisano 3 Stycznia 2020 Autor Share Napisano 3 Stycznia 2020 Jak tak się na nią spojrzy to albo kierownica jest trochę na zbyt długim "łączeniu" kolejny raz przepraszam za brak fachowego słowa, lub Hans jest za gruby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czolgista86pl Napisano 5 Stycznia 2020 Autor Share Napisano 5 Stycznia 2020 Jeszcze tablice rejestracyjne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi