push-up78 Posted December 28, 2019 Share Posted December 28, 2019 Tak szperałem po ebay kleinanzeige i trafiłem na taką ciekawostkę za parędziesiąt oiro . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tombie01 Posted December 28, 2019 Share Posted December 28, 2019 no ciekawe - działa poprawnie? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
push-up78 Posted December 28, 2019 Author Share Posted December 28, 2019 5 godzin temu, tombie01 napisał: no ciekawe - działa poprawnie? Nie wiem czy działa tylko pokazuję kolejną firmę made in Japan.Tak aby wiadome było,że takie też bywają mogą się trafić.Kolejna firma do dopisania. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
push-up78 Posted March 6, 2020 Author Share Posted March 6, 2020 Tu kolejny ciekawy aerek Lumina na olx ze stajni made in Japan Fuso Seiki czyly producenta zdaje sie Iwat i innych Proconów jak i Olymposów czy Richpenów. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
magilla Posted March 14, 2020 Share Posted March 14, 2020 (edited) W dniu 6.03.2020 o 11:01, push-up78 napisał: Tu kolejny ciekawy aerek Lumina na olx ze stajni made in Japan Fuso Seiki czyly producenta zdaje sie Iwat i innych Proconów jak i Olymposów czy Richpenów. I faktycznie aerograf godny polecenia! Kupiłem go a tutaj przez przypadek trafiłem szukając więcej o Fuso Seiki Mam Microna i Eclipse, malowałem też Evolutionami i powiem szczerze, że to fajniutki sprzęt! Nie maluję modeli a obrazy. Ocenił bym go troszkę lepiej od Eclipsy - H&S znienawidziłem przez spust. Edited March 14, 2020 by magilla 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts