push-up78 Napisano 28 Grudnia 2019 Napisano 28 Grudnia 2019 Tak szperałem po ebay kleinanzeige i trafiłem na taką ciekawostkę za parędziesiąt oiro . Cytuj
push-up78 Napisano 28 Grudnia 2019 Autor Napisano 28 Grudnia 2019 5 godzin temu, tombie01 napisał: no ciekawe - działa poprawnie? Nie wiem czy działa tylko pokazuję kolejną firmę made in Japan.Tak aby wiadome było,że takie też bywają mogą się trafić.Kolejna firma do dopisania. Cytuj
push-up78 Napisano 6 Marca 2020 Autor Napisano 6 Marca 2020 Tu kolejny ciekawy aerek Lumina na olx ze stajni made in Japan Fuso Seiki czyly producenta zdaje sie Iwat i innych Proconów jak i Olymposów czy Richpenów. Cytuj
magilla Napisano 14 Marca 2020 Napisano 14 Marca 2020 (edytowane) W dniu 6.03.2020 o 11:01, push-up78 napisał: Tu kolejny ciekawy aerek Lumina na olx ze stajni made in Japan Fuso Seiki czyly producenta zdaje sie Iwat i innych Proconów jak i Olymposów czy Richpenów. I faktycznie aerograf godny polecenia! Kupiłem go a tutaj przez przypadek trafiłem szukając więcej o Fuso Seiki Mam Microna i Eclipse, malowałem też Evolutionami i powiem szczerze, że to fajniutki sprzęt! Nie maluję modeli a obrazy. Ocenił bym go troszkę lepiej od Eclipsy - H&S znienawidziłem przez spust. Edytowane 14 Marca 2020 przez magilla 1 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi