push-up78 Napisano 28 Grudnia 2019 Share Napisano 28 Grudnia 2019 Tak szperałem po ebay kleinanzeige i trafiłem na taką ciekawostkę za parędziesiąt oiro . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombie01 Napisano 28 Grudnia 2019 Share Napisano 28 Grudnia 2019 no ciekawe - działa poprawnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
push-up78 Napisano 28 Grudnia 2019 Autor Share Napisano 28 Grudnia 2019 5 godzin temu, tombie01 napisał: no ciekawe - działa poprawnie? Nie wiem czy działa tylko pokazuję kolejną firmę made in Japan.Tak aby wiadome było,że takie też bywają mogą się trafić.Kolejna firma do dopisania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
push-up78 Napisano 6 Marca 2020 Autor Share Napisano 6 Marca 2020 Tu kolejny ciekawy aerek Lumina na olx ze stajni made in Japan Fuso Seiki czyly producenta zdaje sie Iwat i innych Proconów jak i Olymposów czy Richpenów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magilla Napisano 14 Marca 2020 Share Napisano 14 Marca 2020 (edytowane) W dniu 6.03.2020 o 11:01, push-up78 napisał: Tu kolejny ciekawy aerek Lumina na olx ze stajni made in Japan Fuso Seiki czyly producenta zdaje sie Iwat i innych Proconów jak i Olymposów czy Richpenów. I faktycznie aerograf godny polecenia! Kupiłem go a tutaj przez przypadek trafiłem szukając więcej o Fuso Seiki Mam Microna i Eclipse, malowałem też Evolutionami i powiem szczerze, że to fajniutki sprzęt! Nie maluję modeli a obrazy. Ocenił bym go troszkę lepiej od Eclipsy - H&S znienawidziłem przez spust. Edytowane 14 Marca 2020 przez magilla 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi