tombie01 Napisano 29 Grudnia 2019 Share Napisano 29 Grudnia 2019 (edytowane) Wildcat - z Tamki - niby nic nadzwyczajnego ale miałem takie momenty żeby go nie kończyć głównie z powodu baboli na powierzchni skrzydeł - wypukłe nity też nie ułatwiły zadania - bez waloryzacji ani fajerwerków - najbardziej bawiło mnie przećwiczenie granatowego malowania górnej części - nie ukrywam nie lubię maszyn, w których występuje ten kolor - ale cóż... Edytowane 8 Stycznia 2020 przez tombie01 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 6 Stycznia 2020 Share Napisano 6 Stycznia 2020 Zgrabny, udany. Nie doczytałem się tylko jaki to zestaw, bo "klocków" wynika chyba 1:72. Brzuszek bardzo elegancki! Mam F4F przygotowanego do "zmartwychwstania" z Matchbox'a zmalowanego Humbrolami chyba z 25 lat temu. Tym przyjemniej podglądać Twojego. Gratuluje bo ładny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombie01 Napisano 8 Stycznia 2020 Autor Share Napisano 8 Stycznia 2020 W dniu 6.01.2020 o 11:36, Gerd napisał: Zgrabny, udany. Nie doczytałem się tylko jaki to zestaw, bo "klocków" wynika chyba 1:72. Brzuszek bardzo elegancki! Mam F4F przygotowanego do "zmartwychwstania" z Matchbox'a zmalowanego Humbrolami chyba z 25 lat temu. Tym przyjemniej podglądać Twojego. Gratuluje bo ładny! Fakt nie dopisałem skali - mój błąd - to Tamiya - szybki prosty zestaw do relaksacyjnego sklejenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 16 Lutego 2020 Share Napisano 16 Lutego 2020 Ładniutki kotek, kolory i brudzenie wyszły super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 18 Lutego 2020 Share Napisano 18 Lutego 2020 Góra czysta, raczej jednolita, a dół panie, że można by w szachy grać ? Zdecydowanie bardziej podoba mi się góra. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi