Trojan Napisano 5 Stycznia 2020 Share Napisano 5 Stycznia 2020 Model pojawił się na rynku już jakiś czas temu ale nie zanotowałem relacji z in-boxu. To pozwolę sobie uzupełnić. Tak na dobrą sprawę nie ma co się rozpisywać. Model, jak na najnowsze Tamki klasa sama w sobie. Pojawiają się już pierwsze wrażenia i relacje z budowy. Same zachwyty. Wypraski są świetne. Detale i jakoś odwzorowania na najwyższym poziomie. W zestawie kalki z różnymi wariantami pasów. Czego mi zabrakło na pierwszy rzut oka? Widziałbym w tym zestawie dodatkowe blaszki (siatki) np, do wlotu powietrza w zderzaku przednim. Ale jak rozumiem to ukłon w stronę mniej doświadczonych modelarzy. Model na półce mam już jakiś czas ale śledzę rynek w poszukiwaniu jakich dodatków. Jak na razie pojawił się zestaw od Scale Motorsport. Jednak cena jest mocno zaporowa IMO i chyba sobie daruję. Ponad 500 zł to kwota wyższa niż sam model. Ciutkę przesadzili. Jest również mnóstwo kalek ale to do wersji Le Mans w wydaniu Revella. Na dniach zabieram się za budowę więc więcej szczegółów będzie można poznać w moim warsztacie. A na razie zapraszam do zapoznania się z zawartością. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub476 Napisano 6 Stycznia 2020 Share Napisano 6 Stycznia 2020 Ten zestaw od SMS jest do Revell'a. Do Tamiyi jest zestaw od Hobby Design, zawiera wszystkie potrzebne siatki. https://www.bnamodelworld.com/model-cars-motorcycles-detail-up-sets-hobby-design-hd02-0389?zenid=beeb2fb1a66d9300c2e6201f3a0e23e5 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Irek-M1 Napisano 6 Stycznia 2020 Share Napisano 6 Stycznia 2020 Mam ten zestaw jednym slowem klasa czekam na blaszki ktore juz lecą do mnie i chce się zabrać za niego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombie01 Napisano 6 Stycznia 2020 Share Napisano 6 Stycznia 2020 Zestaw raczej nie jest nowością w miarę nowym produktem jest blacha z Hobby Design Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 6 Stycznia 2020 Super Moderator Share Napisano 6 Stycznia 2020 O, wow! Piękna maszynka 9 godzin temu, Trojan napisał: Na dniach zabieram się za budowę 20 minut temu, Irek-M1 napisał: chce się zabrać za niego Czekam na Wasze relacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trojan Napisano 6 Stycznia 2020 Autor Share Napisano 6 Stycznia 2020 6 godzin temu, Irek-M1 napisał: Mam ten zestaw jednym slowem klasa czekam na blaszki ktore juz lecą do mnie i chce się zabrać za niego. No a 23-ci sam się nie zrobi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trojan Napisano 6 Stycznia 2020 Autor Share Napisano 6 Stycznia 2020 7 godzin temu, jakub476 napisał: Ten zestaw od SMS jest do Revell'a. Do Tamiyi jest zestaw od Hobby Design, zawiera wszystkie potrzebne siatki. https://www.bnamodelworld.com/model-cars-motorcycles-detail-up-sets-hobby-design-hd02-0389?zenid=beeb2fb1a66d9300c2e6201f3a0e23e5 Super! Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trojan Napisano 6 Stycznia 2020 Autor Share Napisano 6 Stycznia 2020 Przepraszam, że tak post pod postem. Znalazłem jeszcze kalki carbonowe Kalki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombie01 Napisano 6 Stycznia 2020 Share Napisano 6 Stycznia 2020 wszystko włącznie z kalkami można kupić w sklepie Banzai-Cars nie trzeba bulić 70 zł za przesyłkę tylko 5 za list Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Irek-M1 Napisano 6 Stycznia 2020 Share Napisano 6 Stycznia 2020 Sorry w tym sklepie teraz nic nie kupisz do tego modelu. Dwukrotnie zadałem pytanie i nie dostałem odpowiedzi. Kupiłem w Azji tak więc blaszki będą na dniach. A w kwestii Miga to samochody to przerywniki, obecnie na tapecie Ferrari Enzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trojan Napisano 6 Stycznia 2020 Autor Share Napisano 6 Stycznia 2020 36 minut temu, Irek-M1 napisał: A w kwestii Miga to samochody to przerywniki, obecnie na tapecie Ferrari Enzo Śledząc warsztat MiGa to spodziewam się, że Enzo będzie miało ruchome tłoki w silniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Irek-M1 Napisano 6 Stycznia 2020 Share Napisano 6 Stycznia 2020 nie to jak pisałem przerywnik owszem nie prosto z pudła 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi