marcinzo56 Napisano 4 Maja 2008 Share Napisano 4 Maja 2008 Co fam moją ostatnią wypowiedz , do 100% procent brakuje paru szczegółów. Pasek na drzwiach idzie trochę inaczej niż w modelu. Ja piernicze Ty jak jakis wrzod sie do wszystkigo przyczepisz, wszystkim pasuje ale Ty zawsze masz cos... Wątpie, że Bilonzo wszystko robiłby na nowo, bo nigdy tak ładnie nie wyjdzie jak za pierwszym razem. Dla mnie BOMBA!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bilonzo Napisano 4 Maja 2008 Autor Share Napisano 4 Maja 2008 Dzięki marcinzo56. Masz rację. Dodam jeszcze parę szczegółów i to wszystko... Jak zacznę kombinować to coś się "zbombie" jak zawsze i będzie klops . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 4 Maja 2008 Share Napisano 4 Maja 2008 Ja piernicze Ty jak jakis wrzod NO jestem wrzód, wiem , wiem, Bilonzo zmienił koncepcje , i ma nie być za bardzo zgodne z oryginałem, ale ja napisałem ze gdyby nie kolorek, było by w 100% zgodne. I gdy dzisiaj przyjrzałem sie tej Scania na kalendarzu, ten pasek rzucił mi się w oczy. Więc gdyby nie pasek, kolor, i inne pierdoły było by wyśmienicie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinzo56 Napisano 4 Maja 2008 Share Napisano 4 Maja 2008 Już jest wyśmienicie, jeżeli pojdzie Ci tak dalej jak do tej pory to bedzie super zestaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Y@ro Napisano 4 Maja 2008 Share Napisano 4 Maja 2008 Bilonzo Lakier pierwsza klasa możesz zdradzić czym malowłeś i czego użyłeś do polerki ? oby tak dalej czekam na następne foty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bilonzo Napisano 4 Maja 2008 Autor Share Napisano 4 Maja 2008 Y@ro Dzięki. Muszę Cię zmartwić... Otóż lakier niczym nie był polerowany . A sama farba to DECO COLOR RED FIRE RAL 3000 . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bilonzo Napisano 12 Maja 2008 Autor Share Napisano 12 Maja 2008 Kolejny postęp . Jeszcze wiele się zmieniło i rama wygląda inaczej, ale fotki dam może jutro... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bilonzo Napisano 15 Maja 2008 Autor Share Napisano 15 Maja 2008 Kolejne postępy nad Scanią: Sorki za jakość zdjęć. Chciałbym dodać, że wnętrze jest w początkowej fazie malowania . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba93 Napisano 15 Maja 2008 Share Napisano 15 Maja 2008 Fajnie się kabina świeci. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 15 Maja 2008 Share Napisano 15 Maja 2008 No no ładnie ci to idzie Przyznam się, że gdy pokazałes mi ramę przed malowaniem to miałem co do instalaci obawy ale teraz wygląda ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zwir3k Napisano 15 Maja 2008 Share Napisano 15 Maja 2008 Kabinka wygląda perfect ;) Zrób jakieś takie pokaźne to wnętrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 15 Maja 2008 Share Napisano 15 Maja 2008 Może pokusisz sie o pikowaną tapicerkę?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bilonzo Napisano 4 Czerwca 2008 Autor Share Napisano 4 Czerwca 2008 Och, się temacik zakurzył . Przyszła paka od Torniego więc można działać (w weekend :( ) . W pace tylko pomaluję na biało gumy mocujące plandekę, zedrę kalki i nakleję inną naklejkę na górę paki, bo ta ma już swoje lata . Dosyć gadania - FOTKI: Osłona przeciwsłoneczna tylko "załapana" narazie, więc jest troszkę krzywo . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zwir3k Napisano 4 Czerwca 2008 Share Napisano 4 Czerwca 2008 Mniam.. Niezłe ciacho Jeszcze jakiś tandem do tego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Merida Napisano 4 Czerwca 2008 Share Napisano 4 Czerwca 2008 No ładnie ci to wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinzo56 Napisano 4 Czerwca 2008 Share Napisano 4 Czerwca 2008 Ładne kolorki, przepięknie kontrastuja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 4 Czerwca 2008 Share Napisano 4 Czerwca 2008 Fajnie wygląda scania Kalki na plandece nie były lakierowane, więc nie powinieneś mieć problemów z odklejeniem ich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bilonzo Napisano 5 Czerwca 2008 Autor Share Napisano 5 Czerwca 2008 Dzięki za tak pozytywne komentarze . Cieszę się, że się Wam modelik podoba . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bilonzo Napisano 5 Czerwca 2008 Autor Share Napisano 5 Czerwca 2008 Sorki, że tak post pod postem... Mała aktualka . : wszystko w przysłowiowym "proszku", lecz niedługo ulegnie to zmianie . Dwie podkowy na drugą stronę globa się robią . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZIELU Napisano 7 Czerwca 2008 Share Napisano 7 Czerwca 2008 Mam taką drobną uwagę. Skoro robisz solówkę a nie ciągnik siodłowy to powinieneś skrócić owiewki przy kabinie. Masz porównanie http://img221.imageshack.us/img221/8581/redhawk025ks.jpg http://www.shrani.si/pics/ceusters173849.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
truckman Napisano 7 Czerwca 2008 Share Napisano 7 Czerwca 2008 No no ... coraz to lepszy kształt to ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miki29021 Napisano 7 Czerwca 2008 Share Napisano 7 Czerwca 2008 A moim skromnym zdaniem, to ta paka strasznie psuje efekt, lepiej założyć połówkę Szmita italeri chłodni wtedy będzie grasjas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bilonzo Napisano 1 Lipca 2008 Autor Share Napisano 1 Lipca 2008 Witam. Ale się ta relacja zakurzyła . Nie będe się rozpisywał, wszystko widać na załączonych fotkach. Jedno jest pewne - jest przyniej jeszcze duuuuuuuuuuużo roboty . Felgi są takie, jakie mi wpadły pod rękę - tylko do zdjęć. Fotki : Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maniakscań Napisano 1 Lipca 2008 Share Napisano 1 Lipca 2008 Super model po prostu powala na kolana!!! Ale mam jedno pytanie, czy ty te białe wstawki na bokach malujesz farbami, czy masz gotowe kalki?? Praca idzie ci świetnie, oby tak dalej!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 1 Lipca 2008 Share Napisano 1 Lipca 2008 Przyłączam sie do pytania, a model wygląda supcio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi