marek d Napisano 10 Września 2022 Share Napisano 10 Września 2022 13 godzin temu, Brachu1984 napisał: W końcu zacząłem trochę oglądać Takich wspaniałości znajdziesz więcej na forum. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brachu1984 Napisano 11 Września 2022 Share Napisano 11 Września 2022 19 godzin temu, marek d napisał: Takich wspaniałości znajdziesz więcej na forum. Wiem i dlatego cały czas przeglądam te wspaniałości które dają mi wiele do myslenia ile jeszcze można się nauczyć . Przeglądam cały czas bardzo powoli czytając wszystkie Wasze komentarze na kolejnych krokach budowy Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mario Napisano 19 Września 2022 Share Napisano 19 Września 2022 Bardzo ładny model wyszedł, i to w locie, muszę i ja kiedyś zrobić , a nie wszystkie stojące. To co mnie urzekło to silniki, dysze, i stery wysokości, super robota, niedługo wchodzę w ten etap w moim Su-27 i bardzo się boje jak to wyjdzie. To co rzuca mi się w oczy na minus to za bardzo kontrastowy wash, nie powinien być jaśniejszy? Bardzo podkreśla panele szczególnie przy dziobie. Poza tym petarda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi