NobelEXC Posted March 30, 2008 Share Posted March 30, 2008 Siema Niedawno dostałem zamówienie na model dla firmy zajmującej przewozem płyt wiórowych z Wieruszowa. Model nie miał odzwierciedlać prawdziwego taboru, lecz jedynie malowanie. Model powstał w ciagu 2-2,5 tygodnia. Było troche problemów, ale efekt koncowy jest ciekawy, ale tylko z daleka:) jutro model wyjeżdza na targi meblarskie do Poznania Zdaje sobie sprawę, że jest kilka błedów, ale pamiętajmy, że to nie model konkursowy ;) kliknij, aby powiększyć Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KRUGER_MAN Posted March 30, 2008 Share Posted March 30, 2008 No model ciekawie wygląda z daleka , z bliska nie wiem bo fot nie ma ze zbliżeniami . Jakie problemy miałes przy tym projekcie ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ITALERITRUCK Posted March 30, 2008 Share Posted March 30, 2008 No nie no piękny model nic dodać nic ująć kurcze tylko jedna rzecz mnie drażni ten R500 mogli by do zestawu dać normalny a nie złoty. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NobelEXC Posted March 30, 2008 Author Share Posted March 30, 2008 Największy problem? Oprócz nie pasujących części, pokrzywionych osłon przeciłsłonecznych, problemów z osadzeniem kabiny i jeszcze kilku drobnych problemów to jedynie co na fotce okazało się największym problemem. W sobote odebrałem model z oklejania, a w niedziele miał być gotowy i był... niestety próg pozostał. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcinzo56 Posted March 30, 2008 Share Posted March 30, 2008 Model ciekawy, szkoda, że Scania taka uboga (chodzi mi o szary dół) A kolego czy mógłbyś zapodac fotkę samochodów tej firmy???? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NobelEXC Posted March 30, 2008 Author Share Posted March 30, 2008 Proszę: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wojtek Tul Posted April 1, 2008 Share Posted April 1, 2008 Oskar ładna, Scania i naczepa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NobelEXC Posted April 2, 2008 Author Share Posted April 2, 2008 Dzięki za komentarze Mój specjalny wysłannik sfocił modelik w czasie targów branży meblowej w Poznaniu kliknij, aby powiększyć Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zwir3k Posted April 2, 2008 Share Posted April 2, 2008 Jesteś słynny xD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Truckerek93 Posted April 2, 2008 Share Posted April 2, 2008 I to jest chyba największa zapłata za nasze trudy i męki nie pasującymi częściami. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts