NobelEXC Napisano 30 Marca 2008 Share Napisano 30 Marca 2008 Siema Niedawno dostałem zamówienie na model dla firmy zajmującej przewozem płyt wiórowych z Wieruszowa. Model nie miał odzwierciedlać prawdziwego taboru, lecz jedynie malowanie. Model powstał w ciagu 2-2,5 tygodnia. Było troche problemów, ale efekt koncowy jest ciekawy, ale tylko z daleka:) jutro model wyjeżdza na targi meblarskie do Poznania Zdaje sobie sprawę, że jest kilka błedów, ale pamiętajmy, że to nie model konkursowy ;) kliknij, aby powiększyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 30 Marca 2008 Share Napisano 30 Marca 2008 No model ciekawie wygląda z daleka , z bliska nie wiem bo fot nie ma ze zbliżeniami . Jakie problemy miałes przy tym projekcie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ITALERITRUCK Napisano 30 Marca 2008 Share Napisano 30 Marca 2008 No nie no piękny model nic dodać nic ująć kurcze tylko jedna rzecz mnie drażni ten R500 mogli by do zestawu dać normalny a nie złoty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NobelEXC Napisano 30 Marca 2008 Autor Share Napisano 30 Marca 2008 Największy problem? Oprócz nie pasujących części, pokrzywionych osłon przeciłsłonecznych, problemów z osadzeniem kabiny i jeszcze kilku drobnych problemów to jedynie co na fotce okazało się największym problemem. W sobote odebrałem model z oklejania, a w niedziele miał być gotowy i był... niestety próg pozostał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinzo56 Napisano 30 Marca 2008 Share Napisano 30 Marca 2008 Model ciekawy, szkoda, że Scania taka uboga (chodzi mi o szary dół) A kolego czy mógłbyś zapodac fotkę samochodów tej firmy???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NobelEXC Napisano 30 Marca 2008 Autor Share Napisano 30 Marca 2008 Proszę: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek Tul Napisano 1 Kwietnia 2008 Share Napisano 1 Kwietnia 2008 Oskar ładna, Scania i naczepa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NobelEXC Napisano 2 Kwietnia 2008 Autor Share Napisano 2 Kwietnia 2008 Dzięki za komentarze Mój specjalny wysłannik sfocił modelik w czasie targów branży meblowej w Poznaniu kliknij, aby powiększyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zwir3k Napisano 2 Kwietnia 2008 Share Napisano 2 Kwietnia 2008 Jesteś słynny xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 2 Kwietnia 2008 Share Napisano 2 Kwietnia 2008 I to jest chyba największa zapłata za nasze trudy i męki nie pasującymi częściami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi