Mario Napisano 30 Marca 2020 Share Napisano 30 Marca 2020 3 godziny temu, Przemek R napisał: Witam, coś tam działam ale nie mam co pokazywać , walczę z dyszami już 2 razy je zmywałem A co do " bombla" to nie wiem o co chodzi ale chyba tak musi być Rób tak jak na tym filmie, co ci podrzuciłem, mi wyszło za pierwszym razem, ale może miałem fart. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek R Napisano 3 Kwietnia 2020 Autor Share Napisano 3 Kwietnia 2020 Witam, tak prezentują się dysze w moim wykonaniu : 3 x zmywałem farbę , zdjęcia jakoś nie oddaj tego co jest na żywo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mario Napisano 3 Kwietnia 2020 Share Napisano 3 Kwietnia 2020 (edytowane) No i super, dawaj do przodu bo ja już drugiego zacząłem, jutro właśnie za dysze się biorę. Dawałeś clear blue? Edytowane 3 Kwietnia 2020 przez Mario Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek R Napisano 4 Kwietnia 2020 Autor Share Napisano 4 Kwietnia 2020 11 godzin temu, Mario napisał: No i super, dawaj do przodu bo ja już drugiego zacząłem, jutro właśnie za dysze się biorę. Dawałeś clear blue? Bawiłem się trochę z olejami , wyszło jak wyszło budujemy dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi