Mario Napisano 30 Marca 2020 Napisano 30 Marca 2020 3 godziny temu, Przemek R napisał: Witam, coś tam działam ale nie mam co pokazywać , walczę z dyszami już 2 razy je zmywałem A co do " bombla" to nie wiem o co chodzi ale chyba tak musi być Rób tak jak na tym filmie, co ci podrzuciłem, mi wyszło za pierwszym razem, ale może miałem fart. Cytuj
Przemek R Napisano 3 Kwietnia 2020 Autor Napisano 3 Kwietnia 2020 Witam, tak prezentują się dysze w moim wykonaniu : 3 x zmywałem farbę , zdjęcia jakoś nie oddaj tego co jest na żywo Cytuj
Mario Napisano 3 Kwietnia 2020 Napisano 3 Kwietnia 2020 (edytowane) No i super, dawaj do przodu bo ja już drugiego zacząłem, jutro właśnie za dysze się biorę. Dawałeś clear blue? Edytowane 3 Kwietnia 2020 przez Mario Cytuj
Przemek R Napisano 4 Kwietnia 2020 Autor Napisano 4 Kwietnia 2020 11 godzin temu, Mario napisał: No i super, dawaj do przodu bo ja już drugiego zacząłem, jutro właśnie za dysze się biorę. Dawałeś clear blue? Bawiłem się trochę z olejami , wyszło jak wyszło budujemy dalej. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi