Apek Napisano 10 Lutego 2020 Share Napisano 10 Lutego 2020 Witajcie. Tak się stało, że zgubiłem całe oszklenie kabiny pilotów Fantoma. Nie wiem czy psy porwali, czy odkurzacz, w każdym razie cały dom przekopałem, nie ma.. Podpowiedzcie proszę, co mogę zrobić, oprócz wyrzucenia samolotu. Przekopałem internety w poszukiwaniach zamiennika. Nie ma, niestety... Dziękuję za wszystkie podpowiedzi. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Focus Napisano 10 Lutego 2020 Share Napisano 10 Lutego 2020 jaka skala? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Apek Napisano 11 Lutego 2020 Autor Share Napisano 11 Lutego 2020 1/72 producent Academy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fixer Napisano 11 Lutego 2020 Share Napisano 11 Lutego 2020 A z tego nie dopasowałbyś? https://www.martola.com.pl/pl142/produkty56972/mcdonnell_f_4_phantom_ii_open_closed Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Apek Napisano 11 Lutego 2020 Autor Share Napisano 11 Lutego 2020 Dziękuję, spróbuję. To jak tak to do zamknięcia temat. Dzięki jeszcze raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi