toled Napisano 16 Lutego 2020 Share Napisano 16 Lutego 2020 Model prosto z pudła - Soviet Six-Wheel Army Truck ICM 1:35 robiony na cywila. Dodana drobna winieta. To moje drugie spotkanie z modelami ICM - jestem pozytywnie zaskoczony, że sklejają się bardzo przyjemnie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 16 Lutego 2020 Share Napisano 16 Lutego 2020 Mazaje na kabinie wyglądają fatalnie. Ogólnie brudzenie przypadkowe i mało realistyczne. Z jednej strony - uwalona kabina, z drugiej - tył ciężarówki czyściutki jak z salonu... Jak zawsze w takich przypadkach - warto wzorować się na fotkach z rzeczywistości 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martinezol Napisano 16 Lutego 2020 Share Napisano 16 Lutego 2020 27 minut temu, Grzes napisał: Mazaje na kabinie wyglądają fatalnie. Ogólnie brudzenie przypadkowe i mało realistyczne. Z jednej strony - uwalona kabina, z drugiej - tył ciężarówki czyściutki jak z salonu... Jak zawsze w takich przypadkach - warto wzorować się na fotkach z rzeczywistości mialem takie same odczucia jak kolega ale nie chcialem pierwszy cisnac ogolnie bez tego brudzenia model zyskalby wiecej niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toled Napisano 16 Lutego 2020 Autor Share Napisano 16 Lutego 2020 Miło mi słyszeć krytykę. I o ile na żywo nie dostrzegałem tych bolączek, to po Waszych komentarzach i porządnym przejrzeniu zdjęć rzeczywiście warto kilka rzeczy poprawić, co na szczęście będzie możliwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej Godlewski Napisano 16 Lutego 2020 Share Napisano 16 Lutego 2020 W internecie jest sporo filmików jak maluje się modele aby efekt był bliski realizmowi . Popatrz potrenuj , na pewno uzyskasz dobry efekt , nie jest to łatwe ale nie niemożliwe . Masz potencjał więc na pewno wyjdą lepiej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 16 Lutego 2020 Share Napisano 16 Lutego 2020 1 godzinę temu, toled napisał: warto kilka rzeczy poprawić, co na szczęście będzie możliwe No i super Działaj i pokazuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi