Mierzu Napisano 1 Kwietnia 2008 Share Napisano 1 Kwietnia 2008 (edytowane) Dowiedziałem się z pewnego źródła, że Dragon na koniec roku ma wypuścić następujące pojazdy: 1:35 7TP Light Tank, 1:35 Ursus wz.29 i absolutny dla mnie hicior: polska armata bofors 37mm wraz z obsługą!!! Wszystko ma posiadać elementy foto i zupełnie nowe formy. Już nie mogę się doczekać. Znalazłem to na stronie chińskiej, ale niestety nie mam tego cholernego linka Edytowane 1 Kwietnia 2008 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 1 Kwietnia 2008 Share Napisano 1 Kwietnia 2008 prima aprilis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Avi Napisano 1 Kwietnia 2008 Share Napisano 1 Kwietnia 2008 Hehe, z tą armata Bofors to nie Prima Aprilis, bo już w zasadzie jest oficjalnie potwierdzone, że ją zrobią - powinna być jeszcze w tym roku. Oczywiście (jak to u Dragona) - w malowaniu niemieckim na początek, wraz obsługą. Widziałem już nawet ilustracje na pudełko do tego modelu autorstwa Ronalda Volstada (zresztą nie wiem nawet, czy nie na jego stronie). Miejmy nadzieję, że potem bedzie też w jakimś innym niz niemiecki wariancie A pozostałe dwa pojazdy to fakt - żart pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JŚ Napisano 1 Kwietnia 2008 Share Napisano 1 Kwietnia 2008 1:35 7TP Light Tank,1:35 Ursus wz.29 i absolutny dla mnie hicior: polska armata bofors 37mm wraz z obsługą!!! Co bym dał, żeby to była prawda, eh... Cena nie grałaby roli..... żadnej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 2 Kwietnia 2008 Autor Share Napisano 2 Kwietnia 2008 Oczywiście to był żart primaaprillisowy z tymi modelami. Piszę to, żeby nie było, że jakiś spam rozsyłam no i dla mniej kumatych ( jeżeli tacy są oczywiście na tym forum ) Na następny rok zrobię lepszy numer. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Avi Napisano 2 Kwietnia 2008 Share Napisano 2 Kwietnia 2008 Hehe, z tą armata Bofors to nie Prima Aprilis, bo już w zasadzie jest oficjalnie potwierdzone, że ją zrobią - powinna być jeszcze w tym roku. Oczywiście (jak to u Dragona) - w malowaniu niemieckim na początek, wraz obsługą. Widziałem już nawet ilustracje na pudełko do tego modelu autorstwa Ronalda Volstada (zresztą nie wiem nawet, czy nie na jego stronie). Miejmy nadzieję, że potem bedzie też w jakimś innym niz niemiecki wariancie A pozostałe dwa pojazdy to fakt - żart pozdrawiam ;) Natomiast to co napisałem powyżej to NIE JEST ŻART. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jendrass1 Napisano 10 Kwietnia 2008 Share Napisano 10 Kwietnia 2008 a juz mi narobiliscie smaka :( hehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi