Mierzu Posted April 1, 2008 Share Posted April 1, 2008 (edited) Dowiedziałem się z pewnego źródła, że Dragon na koniec roku ma wypuścić następujące pojazdy: 1:35 7TP Light Tank, 1:35 Ursus wz.29 i absolutny dla mnie hicior: polska armata bofors 37mm wraz z obsługą!!! Wszystko ma posiadać elementy foto i zupełnie nowe formy. Już nie mogę się doczekać. Znalazłem to na stronie chińskiej, ale niestety nie mam tego cholernego linka Edited April 1, 2008 by Guest Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dumo Posted April 1, 2008 Share Posted April 1, 2008 prima aprilis Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Avi Posted April 1, 2008 Share Posted April 1, 2008 Hehe, z tą armata Bofors to nie Prima Aprilis, bo już w zasadzie jest oficjalnie potwierdzone, że ją zrobią - powinna być jeszcze w tym roku. Oczywiście (jak to u Dragona) - w malowaniu niemieckim na początek, wraz obsługą. Widziałem już nawet ilustracje na pudełko do tego modelu autorstwa Ronalda Volstada (zresztą nie wiem nawet, czy nie na jego stronie). Miejmy nadzieję, że potem bedzie też w jakimś innym niz niemiecki wariancie A pozostałe dwa pojazdy to fakt - żart pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JŚ Posted April 1, 2008 Share Posted April 1, 2008 1:35 7TP Light Tank,1:35 Ursus wz.29 i absolutny dla mnie hicior: polska armata bofors 37mm wraz z obsługą!!! Co bym dał, żeby to była prawda, eh... Cena nie grałaby roli..... żadnej Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mierzu Posted April 2, 2008 Author Share Posted April 2, 2008 Oczywiście to był żart primaaprillisowy z tymi modelami. Piszę to, żeby nie było, że jakiś spam rozsyłam no i dla mniej kumatych ( jeżeli tacy są oczywiście na tym forum ) Na następny rok zrobię lepszy numer. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Avi Posted April 2, 2008 Share Posted April 2, 2008 Hehe, z tą armata Bofors to nie Prima Aprilis, bo już w zasadzie jest oficjalnie potwierdzone, że ją zrobią - powinna być jeszcze w tym roku. Oczywiście (jak to u Dragona) - w malowaniu niemieckim na początek, wraz obsługą. Widziałem już nawet ilustracje na pudełko do tego modelu autorstwa Ronalda Volstada (zresztą nie wiem nawet, czy nie na jego stronie). Miejmy nadzieję, że potem bedzie też w jakimś innym niz niemiecki wariancie A pozostałe dwa pojazdy to fakt - żart pozdrawiam ;) Natomiast to co napisałem powyżej to NIE JEST ŻART. pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jendrass1 Posted April 10, 2008 Share Posted April 10, 2008 a juz mi narobiliscie smaka :( hehehe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts