Berni Posted March 1, 2020 Share Posted March 1, 2020 Serwusik. Na forum wystąpił ostatnio wysyp genialnych modeli Młotków, na których mój wypada co najwyżej średnio ale widocznie mam coś w sobie z masochisty...I postanowiłem pokazać go szanownym Kolegom modelarzom Model prosto z pudełka, od siebie dodałem tylko okablowanie wyrzutni TOW i podstawę tylnej anteny z blaszki. Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mandrivecs Posted March 1, 2020 Share Posted March 1, 2020 (edited) Cześć, pomijając jakość zestawu bazowego (choć wystarczy wymienić koła na np. te z modelu Tamiya, czy jakiekolwiek inne żywiczne i jest znośnie) to finalnie najsłabsza praca z prezentowanych przez Ciebie. Zepsułeś malowanie, zepsułeś brudzenie (kurz, zacieki, co to?) i zepsułeś wykończenie. Do tego cały czas zdjęcia przy słabym świetle. Zrób jeszcze jednego w ramach pokuty, bo potrafisz! Samą wyrzutnię TOW da się oglądać. Edited March 1, 2020 by mandrivecs Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
makinen Posted March 2, 2020 Share Posted March 2, 2020 Berni- Jak lubię Twoją tematykę i Żuczki były fajne, to ten pojazd...Tobie nie wyszedł. Jakby go ktoś inny zrobił. Trochę wygląda, jakbyś go zaczął po śniadaniu i skończył przed obiadem. Do poprawki w kolejnym modelu HMMWV- o tym zapomnijmy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts