kowal76 Napisano 7 Marca 2020 Share Napisano 7 Marca 2020 W końcu skończyłem model Jaka 40 z zestawu Mars Models 1/72. Nie jestem za bardzo zadowolony z efektu, bo troszkę baboli jest . Zestaw jest wymagający i na pewno nie dla początkujących. Model malowany farbkami Gunze i bez żadnych śladów eksploatacji. Taki miał być w założeniu . Żurawie na stateczniku, to kalki robione pod zamówienie, bo zestawowe się popsuły . Jak kiedyś będę robił raz jeszcze ten model, to na pewno będzie z śladami eksploatacji, łoszem itp. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 7 Marca 2020 Share Napisano 7 Marca 2020 A mi się podoba! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawek_26869 Napisano 7 Marca 2020 Share Napisano 7 Marca 2020 Zgadzam się z szanownym przedmówcą, mnie również się podoba 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 7 Marca 2020 Autor Share Napisano 7 Marca 2020 (edytowane) 17 minut temu, Spotter napisał: Kowal, jak na twoje umiejętności, to ci wyszła ładna zabawka a nie model. Nie wiem czemu tak sobie obniżyłeś próg. A Yaczek to fajna maszyna, więc tym bardziej żałuję, że nie mogę podziwiać fajnego modelu. No coż trudno :). Przeżyję :). Jak będę robił Czecha, to będzie dla mnie i zapeniam Cię, że będzie trochę inaczej wyglądał :). Mnie osobiście brakuję w tym modelu śladów eksploatacji, łosza, cieniowania itp :). Jednak miałem tego nie robić ponieważ model jest dla kogoś :). Edytowane 7 Marca 2020 przez kowal76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 7 Marca 2020 Share Napisano 7 Marca 2020 4 minuty temu, Spotter napisał: Yaczek Co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 7 Marca 2020 Share Napisano 7 Marca 2020 Jak wyszedł bardzo ładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi