RH Napisano 11 Marca 2020 Share Napisano 11 Marca 2020 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 16 Marca 2020 Share Napisano 16 Marca 2020 Bardzo mi sie ten samolot podoba i twoje wykonanie również bardzo mi sie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawek_26869 Napisano 16 Marca 2020 Share Napisano 16 Marca 2020 Hmmm, czyżby Kolega miał jakieś "kwity" na to że Cykaczem "cykał"Pan majot Kutyna, czy to "przypadkowa zbieżność modeli" A modelik zgrabniutki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Usul Napisano 16 Marca 2020 Share Napisano 16 Marca 2020 Czytam teraz sporo o Łosiu i Cykacza zdaje się zaprojektował ten sam konstruktor (w ogóle facet był głównym konstruktorem Łosia w wieku 30-40 lat, a Cykacza "wymyślił" podczas studiów - rocznik 1899 - Wielki Szacunek). Planujesz dalej pójść drogą konstrukcji Dąbrowskiego? Wykonanie bardzo fajne, szkoda, że bez warsztatu (chyba, że przegapiłem). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi