rzelu Napisano 3 Kwietnia 2008 Share Napisano 3 Kwietnia 2008 (edytowane) A tak sobie wyrzeźbiłem ze śmieci: Edytowane 23 Listopada 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bilonzo Napisano 3 Kwietnia 2008 Share Napisano 3 Kwietnia 2008 Nieźle... Dobra robota, piękne wykonanie. Super się prezentuje jak na "ze śmieci" Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAZZY_bez_humoru Napisano 3 Kwietnia 2008 Share Napisano 3 Kwietnia 2008 ciekawe.. bardzo bym prosił o przepis na wykonanie tych X na klapach przyczepki bo cholernie zgrabnie wyglądają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
subgrafik Napisano 3 Kwietnia 2008 Share Napisano 3 Kwietnia 2008 tak podzielam opinie przedmowcy ładnie sie prezentuje ... PS. ale, że dziś czepialski coś jestem wiec na logike biorąc i na to co widziałem to zapasowe kolo powinno byc przykręcone w druga strone .. bo zadnej wypustki w dziurze nie widac .. a nie sadze zeby na tak dlugie sruby ktoś to montował .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marudek Napisano 3 Kwietnia 2008 Share Napisano 3 Kwietnia 2008 Ja chyba wiem jak zrobic takie klapy. Materialem moze byc cienka blaszka aluminiowa lub cienki arkusz plastiku. Wycinasz klape i od wewnetrznej strony po przekatnej kreslisz i odciskasz linie. Po stronie zewnetrznej bedzie to wygladac jak u kolegi rzelu. Ja ciekaw jestem jak powstaly nadkola. Czy ta zewnetrzna czesc jest doklejona do nadkola od boku, a krawedz zaokraglona; A moze to jest tloczenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
valpurgius Napisano 3 Kwietnia 2008 Share Napisano 3 Kwietnia 2008 marudek: Podejrzewam, że samo podwozie to Sd.Ah. 58 z zestawu Italeri z Flakiem 43 Niech autor sam zreszta powie, czy mam rację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzelu Napisano 3 Kwietnia 2008 Autor Share Napisano 3 Kwietnia 2008 Rzeczywiście podwozie pochodzi od flaka, a X powstały dokładnie tak jak opisuje Marudek - materiałem jest blacha popuszkowa. A na kole przydałyby się nakrętki - nie pomyślałem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jendrass1 Napisano 10 Kwietnia 2008 Share Napisano 10 Kwietnia 2008 "Blacha popuszkowa" - mała rzecz a cieszy hehe, dobra nazwa. Tajemnice przyczepki już znamy, a ciągniczek ? to nie jest podwozie jakiegoś Ruska ? coś mi się tak widzi. Pomysł pierwsza liga, wykonanie - jestem miękisz w te klocki ale dla mnie ekstra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Napisano 10 Kwietnia 2008 Share Napisano 10 Kwietnia 2008 Bardzo fajnie ta przyczepka wyszła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ironkamil Napisano 13 Kwietnia 2008 Share Napisano 13 Kwietnia 2008 to nie jest podwozie jakiegoś Ruska ? Przecie to podwozie od T 60 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jendrass1 Napisano 13 Kwietnia 2008 Share Napisano 13 Kwietnia 2008 No własnie nie pamietałem tipa tego ruskiego podwozia bo to wogóle nie moja działka. Dzięki za przypomnienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Merida Napisano 20 Kwietnia 2008 Share Napisano 20 Kwietnia 2008 Fajna Przyczepka ze smieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi