mandrivecs Napisano 14 Marca 2020 Share Napisano 14 Marca 2020 Podstawa, to odciąć drogę koronawirusa do płuc. W takim wypadku należy praktycznie bez przerwy mieć pełne gardło czegoś wysokoprocentowego (co by przy okazji odkazić krtań). Sposób skuteczny, nie polecą się tylko metanolu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bart207skw Napisano 23 Kwietnia 2020 Autor Share Napisano 23 Kwietnia 2020 witam. nie chce otwierać nowego wątku. kolejny ulepek z MC tym razem UH-1D nr zestawu D-78. zapraszam do komentowania. a wracając do postów powyżej można oglądać przy czymś mocniejszym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 23 Kwietnia 2020 Share Napisano 23 Kwietnia 2020 Jak na to, co daje MC to wygląda całkiem-całkiem. Na pewno widać progres, bo sklejasz coraz "estetyczniej" i coraz równiej malujesz. Mimo, że podobają Ci się modele w połysku, to jednak kolejnego psiknął bym już matem, bo takie świecące to one nie latały. Działaj dalej i pokazuj nowe nieznane innym wypusty MC. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin1323 Napisano 25 Kwietnia 2020 Share Napisano 25 Kwietnia 2020 Tylko przy nanoszeniu lakieru aerkiem lub sprayem pamiętaj o zasłonięciu oszklenia, bo jak lakier wyschnie to będziesz miał matową szybę ja tak sobie kiedyś załatwiłem kartonowca. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bart207skw Napisano 25 Kwietnia 2020 Autor Share Napisano 25 Kwietnia 2020 Ja to wszystko pędzelkiem i po oszkleniu tez. Lakier humbrol gloss. Dzięki za info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi