thor_ Posted March 13, 2020 Share Posted March 13, 2020 Kupię model 1:48 wspomnianego YF-23 - o ile zgłębiałem ostatnio temat to chyba tylko Hobby Boss na dziś może się trafić. Podobno mają wznowić produkcję po kilku latach przerwy. Jeżeli ktoś ma i zalega mu na półce bez wizji poskładania go do kupy to z chęcią przygarnę za rozsądną kasę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Solo Posted March 13, 2020 Share Posted March 13, 2020 Tutaj możesz kupić: https://plastmodel.pl/p/656/11879/hobby-boss-81722-usaf-yf-23-1-48--samoloty-odrzutowe-skala-1-48-modele-samolotow-wojskowych.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
thor_ Posted March 13, 2020 Author Share Posted March 13, 2020 Właśnie znalazłem i zamówiłem "u chińczyka" ciut taniej i będzie w kwietniu Zdążę skończyć F-15 . Ale dzięki za podpowiedź. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Solo Posted March 13, 2020 Share Posted March 13, 2020 Od razu polecam do tego zestawu kalkomanie Caracala, bo te zestawowe to typowy radosna twórczość Chińczyków z HB i do niczego się nie nadają. Zdaje się że Chińczyk który je projektował nie znał łacińskiego alfabetu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
thor_ Posted March 13, 2020 Author Share Posted March 13, 2020 Okki zaraz szukam i kupuje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts