thor_ Napisano 13 Marca 2020 Share Napisano 13 Marca 2020 Kupię model 1:48 wspomnianego YF-23 - o ile zgłębiałem ostatnio temat to chyba tylko Hobby Boss na dziś może się trafić. Podobno mają wznowić produkcję po kilku latach przerwy. Jeżeli ktoś ma i zalega mu na półce bez wizji poskładania go do kupy to z chęcią przygarnę za rozsądną kasę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 13 Marca 2020 Share Napisano 13 Marca 2020 Tutaj możesz kupić: https://plastmodel.pl/p/656/11879/hobby-boss-81722-usaf-yf-23-1-48--samoloty-odrzutowe-skala-1-48-modele-samolotow-wojskowych.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thor_ Napisano 13 Marca 2020 Autor Share Napisano 13 Marca 2020 Właśnie znalazłem i zamówiłem "u chińczyka" ciut taniej i będzie w kwietniu Zdążę skończyć F-15 . Ale dzięki za podpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 13 Marca 2020 Share Napisano 13 Marca 2020 Od razu polecam do tego zestawu kalkomanie Caracala, bo te zestawowe to typowy radosna twórczość Chińczyków z HB i do niczego się nie nadają. Zdaje się że Chińczyk który je projektował nie znał łacińskiego alfabetu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thor_ Napisano 13 Marca 2020 Autor Share Napisano 13 Marca 2020 Okki zaraz szukam i kupuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi